AGENDA ARMY OF LOVE

Maandag 26 februari 2024 – Webinar “De Kracht van Ozon”

Maandag 26 februar 2024 organiseren wij om 20 uur het webinar “De Kracht van Ozon” waarin wij uitleggen wat je allemaal met ozonproducten en met ozon-zelfbehandelingen kan doen.

Meld je via de knop hieronder aan.

 

 

Maandag 5 maart  2024 – Webinar Familie Opstellingen

In deze workshop ga je online ervaren wat de kracht van familieopstellingen is. Na een korte theoretische inleiding over de principes van opstellingen gaan we zelf ervaren.

Het is namelijk bijna niet uit te leggen wat een opstelling doet of hoe het werkt. Dat mag je vooral zelf ervaren. En dat gaan we doen op een heel veilige online manier. Met A4’tjes die je thuis op je bureau of tafel legt en die alleen jij ziet. Johan leidt je door het proces. Wat dan gebeurt, is meestal magisch.

Vanzelfsprekend is het meemaken van een live familieopstelling nog indrukwekkender. Ook daarvoor kan je je aanmelden. Klik HIER voor meer informatie. 

10-Daagse Detox – Start 11 maart  2024

Deze reeks interactieve en opschonende sessies is speciaal samengesteld om jou te begeleiden bij een grondige lichamelijke zuivering, met een heldere geest tot gevolg.

Waarom detoxen?
In onze hedendaagse wereld, vol met stress en blootstelling aan schadelijke stoffen, is het essentieel om ons lichaam en geest eens in de zoveel tijd te reinigen. Ontgiften helpt, zoals het woord al zegt, bij het loslaten van gifstoffen, verbetert de gezondheid en vitaliteit en verhoogt de helderheid van onze geest. Het maakt de weg als het ware vrij voor een betere verbinding met onze kern en zo kunnen wij meer samenvallen met onszelf.

Voor wie is deze detox geschikt?
Deze ontgiftingsbegeleiding is ideaal voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil verbeteren, meer wil leren over ontgiften of op zoek is naar manieren om een gezondere leefstijl te onderhouden of te starten.

Schema: 3 dagen afbouw | 5 dagen detox | 2 dagen opbouw