De Bevrijdingscursus

 

Welkom bij De Bevrijdingscursus.

Als er drie gebieden zijn waarin de meeste mensen vrijheid wensen te ervaren, dan zijn het de gebieden van: 

 • Fysieke vrijheid
 • Financiële vrijheid
 • Geestelijke vrijheid
  In deze driedaagse cursus nemen wij je persoonlijk mee door de verschillende stappen binnen deze drie kerngebieden.
  Natuurlijk kan je ervoor kiezen om slechts één of twee gebieden uit te kiezen. Wij denken dat deze drie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
  Naast deze drie live dagen krijg je gratis toegang tot de Online Bevrijdingscursus binnen de Army of Love leeromgeving.

Fysieke Vrijheid

Lang, lang geleden had ieder dorp zijn eigen medicijnman of medicijnvrouw. Door de komst van de medische wetenschap zijn deze bijzondere mannen en vrouwen vervangen door huisartsen. 

Wist je dat de lijfarts van de keizer in China werden beloond voor het feit dat hij de keizer gezond konden houden? Tegenwoordig worden artsen beloond voor het aantal keren dat een patiënt de arts bezoekt en voor het aantal en het soort medicijnen dat wordt voorgeschreven. 

Veelal worden vooral de symptomen bestrijden en wordt er zelden gekeken naar de werkelijke oorzaak van ziekte. Dit is dan ook één van de voornaamste redenen dat veel mensen uitwijken naar de wereld van alternatieve geneeswijzen. 

Dat is natuurlijk helemaal prima maar hoe zou de wereld eruit zien als wij steeds meer ook onze eigen verantwoordelijkheid gaan nemen voor onze eigen gezondheid en weer meer leren intunen op ons eigen lichaam en behoeftes? 

Op deze dag maak je kennis met een aantal eenvoudige manieren om door middel van goede voeding en behandelwijzen, goed voor je lichaam te zorgen en je lichaam te helen. 

VOEDING

…………………………..

BEHANDELWIJZE

…………………………..

Financiële Vrijheid

Voor de één is financiele vrijheid nooit meer hoeven te werken. Voor iemand anders is het voldoende (passieve) inkomsten binnenhalen om in het levensonderhoud te voorzien. En voor weer iemand anders is het de onthechting aan geld en erop vertrouwen dat er komt wat nodig is. 

Tijdens deze training gaan wij in op de verschillende aspecten van geld. Aan het eind van deze dag ontdek je:

 • Welke betekenis en welke rol geld voor jou speelt in jouw leven.
 • Welke mogelijke persoonlijke belemmeringen er spelen rondom geld.
 • Verschillende manieren waarop je geld kan besparen.
 • Verschillende manieren waarop je jouw geld kan beschermen. 
 • Manieren waarop je geld kan genereren. Zowel online als offline.

   

  Na afloop krijg je gratis online toegang tot de training: De Online Business Blueprint twv € 197,- waarin Mordechai je stap voor stap helpt om jouw eigen online business op te bouwen. 

Geestelijke Vrijheid

Wist je dat er heel veel mensen zijn die zich de afgelopen jaren hebben toegewijd aan de zoektocht naar God en/of Jezus? 

Volgens sommigen draaien deze tijden van  grote transformatie om de strijd tussen licht en donker, tussen het goed en kwaad? 

Tijdens deze dag gaan wij in op de verschillende aspecten van Geestelijke Vrijheid. 

Why fit in when you were born to stand out.

Dr. Seuss

De 3 Bevrijdingsgebieden

Fysieke Gezondheid

“Where there is no vision, the people perish” is een tekst uit de Bijbel.

Ieder bedrijf, iedere organisatie heeft een visie nodig. Met een betekenisvolle visie weten mensen niet alleen waar je voor staat maar ook waar je heen wilt.

Door je missie en visie duidelijk te hebben, kan je vervolgens alle beslissingen die je neemt, in het licht van deze missie & visie plaatsen.

Brengt een bepaalde beslissing of actie jou dichter bij het volbrengen van jouw missie & visie? Ga er dan helemaal voor. Brengt het je niet dichterbij of zelfs verder af van je missie & visie? Doe het dan niet.

Financiële Gezondheid

Je wilt geen kleine vis in een grote vijver zijn. Je wilt een grote vis in een kleine vijver.

En niet om simpelweg de grootste te zijn maar om vooral uniek te zijn in jouw diensten en/of producten.

Jouw unieke product en/of dienst is jouw voornaamste bestaansrecht.

Met een gedegen marktonderzoek ontdek je niet alleen wat anderen in deze markt doen, je leert ook hoe jij jezelf van de rest kan onderscheiden.

Geestelijke Gezondheid

Veel startende bedrijven schieten met hagel en hopen dan iets te raken.

Met de hedendaagse techniek is het mogelijk om klanten te targetten op leeftijdsgroep, interesses, achtergrond, woonplaats en nog veel meer.

In dit seminar leer je hoe je jouw doelgroep zo snel mogelijk leert bepalen.

Dit bespaart je niet alleen tijd en geld, het zorgt er vooral voor dat je een gelijkgestemde groep mensen bereikt die samen een community vormen.

morry

De trainers

Ja, Anna Zeven is mijn echte naam…

Door mijn omgeving word ik al jaren als rasidealist gezien. En daar herken ik me inmiddels ook wel in. Mijn grote passies zijn (de geuren, kleuren, geluiden van) de natuur, geestelijke voeding tot me nemen, creatief zijn in de keuken, kunst, cultuur, schrijven, mijn medemens dienen en natuurlijk mijn twee grote schatten van dochters.

Sinds zo’n 18 jaar ben ik bevoorrecht dat ik in mijn praktijk mensen mag begeleiden bij bewustwordingsprocessen in de breedste zin van het woord. Bewuste voeding, bewust bewegen, innerlijke groei, spirituele groei, bewuste relaties aangaan, vergroenen en verduurzamen en natuurlijk mijn boek ‘Het Nieuwe Eten’. Verandering begint bij bewustwording.

Begin 2020 constateerde ik trots dat ik een zeer florerend eenmansbedrijf had opgebouwd en gaf ik workshops eetbare bloemstukken maken, trainingen, lezingen, 1:1 (wandel)sessies en innerlijke transformerende reizen. En toen kwam Corona….

Voor velen de meest uitdagende tijd van hun leven. Misschien wel de meest uitdagende tijd in de gehele menselijke geschiedenis. Een tijd waarin we allemaal bijzonder op de proef worden gesteld, maar ook uitgenodigd worden het beste van onszelf naar voren te brengen. Kanten van onszelf te ontdekken waar we tot dan toe geen weet van hadden. En zo belandde ik bij Viruswaarheid en even later in de politiek bij Lijst30 om opnieuw om nog meer samen te vallen met mijn missie.

Dankbaar voor deze bijzondere tijd, voor de verbinding met zoveel prachtige gelijkgestemde zielen en voor deze nieuwe stap: het samen met mijn grote liefde, Mordechaï, opzetten van een levende en liefdevolle beweging.

Mag ik jou uitnodigen samen met ons de Army of Love te vormen?

 

Mordechaï (Morry) Krispijn is sinds 1996 ondernemer. Hij begon zijn dansschool met welgeteld twee cursisten. Die vroegen hem of de les wel door zou gaan met zo weinig mensen. Deze twee mensen namen twee vrienden mee, die vier mensen namen ieder vier mensen mee en binnen enkele maanden moest de dansschool drie keer verhuizen naar een grotere locatie. Uiteindelijk bouwde Morry Salsaventura uit tot Nederlands grootste dansschool met danslessen in meer dan tien steden, maandelijkse feesten, dansreizen en een eigen docentenopleiding.

Naast de dansschool bouwde hij verschillende bedrijven en organisaties op waaronder nu ook Army of Love.

“Als je eenmaal weet hoe het moet kan je deze formule blijven herhalen en kan je binnen enkele maanden een succesvolle organisatie opbouwen”.