Community

Kom in contact met gelijkgestemden

Trainingscentrum

Toegang tot alle online trainingen

Support

Online support van onze supportdesk

Soulcoaching

Bewustzijn is als de zon. Wanneer deze op de duisternis schijnt, wordt het licht.

Ben jij klaar voor transformatie? En ben je niet bang om het leven en alles wat daarbij komt kijken aan te gaan? Alle emoties te omarmen? Je weg te vinden naar het licht, ook als die door de duisternis is?

Coachen op zieleniveau, werkt snel en is uiterst helend. Je schudt de lagen van je af en voelt je al gauw schoner, lichter en heler. Jouw ziel aan het licht brengen, die zo lang overschaduwd is en die weer mag stralen, voorzichtig aan het licht wennend of als donderslag bij heldere hemel.

Bewustwording is het begin van transformatie

Pas wanneer er bewustzijn op iets komt, patronen worden ontrafeld, is het mogelijk te veranderen. Stel je eens een landkaart voor. Je weet wel waar je bestemming ligt, maar je hebt geen idee waar je nu staat. Dan is het haast onmogelijk uit te komen waar je wilt zijn. Ik begeleid je in het helder krijgen van je huidige positie, dit juk los te laten en het licht in te wandelen.

En alles mag er zijn, want alles aan jou heeft een functie en wil alleen maar gezien worden. Dat geeft direct mijn uitgangspunt weer: zijn met wat is. Acceptatie. Vanuit die acceptatie benader ik jou en zorg ik voor een liefdevolle veilige bedding zodat jij helemaal kunt zijn wie jij bent.

Met de vele opleidingen en mijn zeer ruime ervaring op het gebied van leven, bewustwording en transformeren, ben ik vertrouwd met vrijwel elke situatie. Ik vind niets gek en sta nergens van te kijken. Met een rijk gevulde rugzak sta ik je terzijde op weg naar een stralende, bewustere jij. Jouw pure zijn, jouw ziel, mag steeds meer naar voren komen.

Met slechts 3-5 afspraken klaar

Omdat we op wezenlijk niveau werken, komen we meestal bij het eerste gesprek al gelijk bij de kern. Vandaar dat de meeste mensen bij mij voldoende hebben aan 3 tot 5 sessies. Dat is ook mijn streven. Een kernachtige boost en dan zelf weer verder. Zeker wanneer je kiest voor een Transformerende Reis.

Ik ga uit van de kracht van de persoon zelf en zal deze ook aanspreken, zodat je zo snel mogelijk weer volledig in je eigen kracht verder kan gaan. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid het traject langer voort te zetten of voor onderhoud eens in de zoveel tijd af te spreken.

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Het eerste gesprek is een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek en duurt ongeveer 20 minuten.

Een coachingsessie duurt een uur en een Transformerende Reis doorgaans 3 uur. De sessies vinden plaats in in het uitgestrekte duingebied van Den Haag of een prachtige ruimte net buiten het centrum van Den Haag.

Je kunt kiezen uit de volgende begeleidingsvormen:

  • Wandelcoaching
  • Transformerende Reis
  • 1:1 coaching in praktijk
  • Systeemcoaching
  • Meditatiebegeleiding

Een combinatie van bovenstaande opties is uiteraard ook mogelijk. Zo wordt 1:1 coaching regelmatig afgewisseld met wandelcoaching, meditatiebegeleiding of een Helende Reis.

Precies wat jij nodig hebt

Ik beschik over een rijk kleurenpalet als het gaat om methodes en oefeningen die ik in kan zetten tijdens een sessie. Met mijn intuïtie reik ik juist dat aan wat jij nodig hebt. Er is altijd wel een manier die aansluit. 

Mail me gerust als je meer informatie wilt of vul hieronder het reactieformulier in.

“Follow Your Soul, it knows the Way”

Anna Zeven

Wandelcoaching

Wat is er heerlijker dan in de natuur zijn en al je zorgen meegeven aan de wind…?

Vind je het fijn om in de natuur te zijn? In beweging te zijn, terwijl je in contact bent met de elementen? De wind door je haren en de altijd wisselende zinnenstrelende geuren?

Een dagelijkse dosis groen houdt je gezond en het is bovendien één van de beste manieren om te herstellen van dagelijkse (werk)stress. Groen laat je rustiger en dieper ademen. Je hartslag en bloeddruk gaan omlaag en stress wordt op die manier afgevoerd uit je lichaam. 

Inzichten door rust en beweging

Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zet niet alleen je lichaam aan, maar ook je innerlijke systeem. Terwijl je tegelijkertijd tot rust komt en de woorden als vanzelf uit je mond stromen. En juist die combinatie maakt de weg vrij voor (nieuwe) inzichten.

Let nature be your teacher

De natuur assisteert daar op voortreffelijke en ‘natuurlijke’ wijze in en reikt vaak juist dat aan wat nodig is om tot inzicht te komen. Zo hanteer ik de symboliek uit de natuur regelmatig als instrument tijdens een sessie.

We zitten al zoveel

Meer en meer wordt aangetoond hoe schadelijk het is om zoveel te zitten. “Zitten is het nieuwe roken.” Zowel het bewegen als het buiten zijn halen je uit de sleur van je dagelijkse patronen. We zitten al zoveel. Laten we in beweging komen en ons tegoed doen aan het natuurschoon van het prachtige duingebied en het strand langs de Laan van Poot!

Edith Brook

Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn.

Mooie vrouwen ontmoet tijdens de “Power Circle”. Een aantal kernwoorden waarmee ik de bijeenkomst zou willen omschrijven, is: openhartig, vertrouwen, moed, kracht, warm en intens. Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn. Die kwam echt binnen. En dat ieder zijn eigen pad/passie/kracht heeft en die met behulp van de veiligheid en begeleiding in de groep een kans heeft om die te ontdekken en/of vorm te geven.

Wat de naam al zegt, Army of Love, kon ik terugzien in de manier waarop Anna en Mordechai hun trainingen geven.

Ze wisselen elkaar gemakkelijk af in het leiden van de groep, ze vullen elkaar aan, laten elkaar uitpraten en ze laten ook iedereen zijn eigen manier van doen toepassen. Ik zie bezieling in hun nauwkeurigheid hoe ze een training vorm geven, een duidelijke structuur vastleggen, hoe ze naar mensen luisteren, hoe ze op vragen ingaan.

De mails aan de leden van Army of Love zijn telkens correct geschreven, helder qua informatie en laten zien dat je je altijd actief kunt inbrengen bij hen. In al hun doen komt naar voren dat ze vreedzaam voor onze rechten instaan. Ze helpen ons als twee grote voorbeelden en kartrekkers, om vreedzaam en liefdevol recht te blijven staan. ❤

Verena Conzett

Systeemcoaching

No mud, no lotus

Steeds weer om dezelfde dingen ruzie? Heb je het gevoel in cirkeltjes te draaien? Heb je wrijving met collega’s of je baas? Of een stroef contact met je kind/ouder ondanks de enorme liefde? Wil je voorgoed de patronen doorbreken waar je vaak ongemerkt inschiet?

Juist met degenen die je zo liefhebt of met wie je op dagelijkse basis te maken krijgt, kan het contact knellen. Je omgeving spiegelt als het ware jouw innerlijke wereld en triggert zo reacties. Daardoor komen in vooral (nabije) relaties/systemen vaak ondermijnende patronen tot uiting. De systemen onderzoeken waarvan je deel uitmaakt, is daarom een zeer krachtige, helpende en helende manier om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen.

Wanneer er licht wordt geworpen op deze patronen, word je in staat gesteld ze uit te werken en te doorbreken. Voorgoed. Boosheid, frustratie, verdriet, pijn, teleurstelling enz. binnen de contacten die je hebt, zullen verdwijnen of minder worden. Je zult weer ruimte krijgen elkaars schoonheid te zien en er (belangeloos) voor elkaar te zijn.

Binnen de veilige setting kijken we naar waar het knelt en welke mechanismen actief zijn. Vanuit mijn systeem theoretische en systemische achtergrond neem ik het complete systeem in ogenschouw en ga ik ervan uit dat iedere schakel van toegevoegde waarde is. Ik benader het gehele systeem met respect. Doorgaans krijg ik erg snel zicht op het actieve mechanisme en ik zal je vervolgens liefdevol en op jouw tempo naar dit inzicht begeleiden.

“Wanneer wordt gezegd wat wordt bedoeld en wordt bedoeld wat wordt gezegd, blijft de liefde behouden.”

Anna Zeven

Transformerende Reis

Not all who wander are lost

Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met ontkrachtende patronen?

En wil je daar voedende en opbouwende gewoontes voor in de plaats stellen?

Heb je fysieke klachten en ben je benieuwd of daar een emotionele component aan zit?

Lijkt het alsof je soms geen grip kunt krijgen op je manier van reageren?

Wil je een methode leren die je voor de rest van je leven zelf in kunt zetten bij uitdagingen?

Zou je volledig bevrijd willen zijn van je blokkades?

Is tenminste één punt op jou van toepassing, dan zou een Transformerende Reis iets voor jou kunnen zijn. Voor mij de meest krachtige en allesomvattende methode die ik heb mogen ervaren. In deze vorm heb ik namelijk alle krachtige aspecten uit de verschillende stromingen die ik heb onderzocht en ervaren bij elkaar gebracht en omgesmeed tot een zeer doeltreffende en sterk transformerende tool.

Het is een praktische en eenvoudige methode om door zelfonderzoek naar de emotionele kern van een probleem te gaan. De Transdormerende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een ziekte of klacht en niet op de ziekte of klacht zelf, waardoor er een wezenlijke en blijvende transformatie ervaren kan worden.

Bij deze inspirerende en effectieve methode maak je onder begeleiding een diepgaande en uitermate helende innerlijke reis. Je wordt door de emotionele lagen of naar een plek in je systeem geleid die aandacht vraagt. Tot aan je diepste wezen – je bron – zodat je die weer bewust kunt ervaren en van daaruit op kunt bouwen.

Deze reis naar binnen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en geeft je inzichten en antwoorden over zaken uit het verleden of uitdagingen die nu in je leven spelen. Hiermee krijg je niet alleen informatie over wat er werkelijk speelt, maar er wordt daadwerkelijk een transformatie in gang gezet.

Ook kan het zijn dat er een korte massage of healing gewenst is. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden en zal onderdeel zijn van de afspraak.

Een Transformerende Reis duurt normaal gesproken zo’n 3 uur, inclusief voor- en napraten.

“De vragen liggen buiten, de antwoorden liggen binnen. Je hoeft slechts de reis te starten.”

Anna Zeven

Trainingscentrum

Binnen het Army of Love Community & Trainingscentrum heb je vrij toegang tot alle online trainingen.

Dit zijn trainingen op het gebied van:

  • Voorbereidingen
  • Gezondheid
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Alle trainingen kunnen 24/7 worden bekeken vanaf waar en wanneer je maar wilt. Met de speciale Army of Love app zijn alle trainingen ook op jouw mobiele telefoon te bekijken.

 

Sila Raghoebarsing

Het heeft mij een boost van zelfvertrouwen gegeven.

Best Anna en Mordechai,

De training was supersterk! Het heeft mij een boost van vertrouwen gegeven zonder mondkapje te gaan winkelen! Dankjewel!

Liefs,

Sila

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden.

Onlangs heb ik bij Anna en Mordechai de training over mondkapjes gevolgd. Het was een zeer inspirerende training, waarbij een mooie geleide meditatie werd gedaan en er goede tools werden geboden om steviger in je schoenen te staan.

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden!

Roelien van der Haar

De drie fases.

Kennis

Alles begint met het ontvangen van informatie. Soms weet je iets gewoonweg niet en kan iemand anders, die die kennis wel heeft, jou veel tijd besparen, door die kennis met jou te delen. Je kan hierbij denken aan trainingen op het gebied van in je kracht leren staan, gezonde voeding, permacultuur, voedselbos-sen, duurzaamheid, bewustwording in het algemeen en het oprichten van eigen scholen.

Ons eerste initiatief is de Power Circle. Dit is een training voor vrouwen door vrouwen. Waarbij vrouwen echt worden uitgenodigd in hun vrouwenkracht te gaan staan.

Ervaring

Aan alleen kennis heb je niet genoeg. Het gaat om toegepaste kennis die ervoor zorgt dat je ervaring opdoet vanuit de acties die je neemt. Soms heb je daar wat hulp bij nodig en daarom werken we bij onze trainingen met een buddysysteem.

Verteld krijgen hoe je een moestuin moet aanleggen, is iets heel anders dan daad-werkelijk een moestuin aanleggen. De tools en strategieën tot je nemen om een boek te schrijven, is iets heel anders dan daad-werkelijk een brief schrijven. Je kan bij al dit soort acties ook denken aan het oprichten van eigen scholen, het aanleggen van voedselbossen of het aankopen van grond met een groep mensen om zelfvoorzienend te leven.

Bij deze tweede stap ga je dus daadwerkelijk aan de slag. Je komt echt in actie.

Verandering

Om tot blijvende verandering te komen, is er verandering op wezenlijk niveau nodig. Wij nodigen mensen dan ook uit om op missieniveau tot hun kern te komen. Daar, vanbinnen, ligt de blijvende verandering. Wanneer deze intrinsieke verandering is bereikt, heeft dat hoe dan ook een verandering in je omgeving tot gevolg. Wanneer je één schakel van een ketting verandert, verandert de hele ketting. Dan wordt delen vermenigvuldigen.

Ook organiseren wij ludieke, liefdevolle acties, waarbij wij verbinden, onze rug recht houden en mensen positief verrassen. Om mee te doen aan één of meerdere van dit soort acties hoef je geen training te volgen.

Deze drie fases zul je in de diverse afzonderlijke onderdelen tegenkomen, maar ook binnen bijvoorbeeld één training. Zo werken wij in een training op de kennislaag en de ervaringslaag, zodat blijvende verandering een realiteit wordt.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Wij hopen je te mogen begroeten in onze liefdevolle community.
Meld je direct aan zodat je vandaag nog rond kan kijken binnen de verschillende groepen en kennis kan maken met gelijkgestemden.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar: