Community

Kom in contact met gelijkgestemden

Trainingscentrum

Toegang tot alle online trainingen

Support

Online support van onze supportdesk

Anna Zeven en Mordechaï Krispijn

Wij zijn de oprichters van de Army of Love.

Vanuit onze achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen wij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen wij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld.

Met het platform de Army of Love Community bieden wij jou de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op onze support.

“Be the light you wish to see in the world.”

Anna Zeven

Army of Love Community

Binnen de Army of Love Community kom je eenvoudig in contact met gelijkgestemden, je word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe evenementen en je hebt onbeperkt toegang tot alle online trainingen en replays.

Ook organiseren wij regelmatig verschillende evenementen en ontvang je als lid van de Community korting op verschillende seminars.  In de verschillende groepen heb je de kans om op thema gericht vragen stellen, jouw verhaal te delen en antwoorden te krijgen. Op deze manier hebben wij een omgeving gecreëerd waar je ervaringen kan delen en er voor elkaar kan zijn.

Binnen het platform heb je een eigen profiel, kan je privé berichten verzenden en ontvangen en kan je jouw eigen groepen starten.

Edith Brook

Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn.

Mooie vrouwen ontmoet tijdens de “Power Circle”. Een aantal kernwoorden waarmee ik de bijeenkomst zou willen omschrijven, is: openhartig, vertrouwen, moed, kracht, warm en intens. Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn. Die kwam echt binnen. En dat ieder zijn eigen pad/passie/kracht heeft en die met behulp van de veiligheid en begeleiding in de groep een kans heeft om die te ontdekken en/of vorm te geven.

Wat de naam al zegt, Army of Love, kon ik terugzien in de manier waarop Anna en Mordechai hun trainingen geven.

Ze wisselen elkaar gemakkelijk af in het leiden van de groep, ze vullen elkaar aan, laten elkaar uitpraten en ze laten ook iedereen zijn eigen manier van doen toepassen. Ik zie bezieling in hun nauwkeurigheid hoe ze een training vorm geven, een duidelijke structuur vastleggen, hoe ze naar mensen luisteren, hoe ze op vragen ingaan.

De mails aan de leden van Army of Love zijn telkens correct geschreven, helder qua informatie en laten zien dat je je altijd actief kunt inbrengen bij hen. In al hun doen komt naar voren dat ze vreedzaam voor onze rechten instaan. Ze helpen ons als twee grote voorbeelden en kartrekkers, om vreedzaam en liefdevol recht te blijven staan. ❤

Verena Conzett

Trainingscentrum

Binnen het Army of Love Community & Trainingscentrum heb je vrij toegang tot alle online trainingen waaronder Winter is Coming, Stilte voor de Storm, Safe Haven Discovery, Trouw aan Jezelf, Het Nieuwe Ondernemen, Gezondheid, De Onafhankelijkheidsdagen en nog veel meer.

Dit zijn trainingen op het gebied van:

  • Voorbereidingen op wat er mogelijk komen gaat
  • Economie
  • Gezondheid
  • Voeding
  • Energie
  • Internet
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn
  • Het bouwen van de Nieuwe Wereld

Alle trainingen kunnen 24/7 worden bekeken vanaf waar en wanneer je maar wilt. Met de speciale Army of Love app zijn alle trainingen ook op jouw mobiele telefoon te bekijken.

 

Sila Raghoebarsing

Het heeft mij een boost van zelfvertrouwen gegeven.

Best Anna en Mordechai,

De training was supersterk! Het heeft mij een boost van vertrouwen gegeven zonder mondkapje te gaan winkelen! Dankjewel!

Liefs,

Sila

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden.

Onlangs heb ik bij Anna en Mordechai de training over mondkapjes gevolgd. Het was een zeer inspirerende training, waarbij een mooie geleide meditatie werd gedaan en er goede tools werden geboden om steviger in je schoenen te staan.

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden!

Roelien van der Haar

Mobiele app

Met de mobiele app heb je 24/7, vanaf waar en wanneer je maar wilt, toegang tot de online community en tot alle online trainingen van de Army of Love. 

De trainingen zijn meestal opgedeeld in verschillende modules waardoor je stap voor stap de trainingen kan volgen. Ook kan je eenvoudig zien wat je wel en niet hebt bekeken. 

Naast de video’s worden er ook regelmatig pdf’s bijgevoegd die je kan downloaden voor eigen gebruik. 

Verder kan je gebruik maken van: 

* Community
* Agenda
* Groepen
* Moodboards
* Meldingen
* Supportfunctie

Wat krijg je binnen het Army of Love
Community en Trainingscentrum?

Welkom bij de online shop voor de webinars, trainingen en presentaties van de Army of Love.

Je hebt toegang tot ALLE onderstaande trainingen bij het lidmaatschap van de Army of Love Community.

Klik HIER voor een prijzen overzicht.

Een serie webinars met de focus op voorbereidingen

Solutions - Een serie webinars met de focus op oplossingen

Solutions op Reis

Een serie webinars met de focus op gezondheid

Een serie webinars met de focus op voeding

Een serie webinars met de focus op ondernemerschap

Een serie webinars met de focus op bewustzijn

Welkom bij de Army of Love Community

Klik op de button ‘LID WORDEN’ en kies jouw Membership. Wij zien je dan in de Community.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar:

X
X