Community

Kom in contact met gelijkgestemden

Trainingscentrum

Toegang tot alle online trainingen

Support

Online support van onze supportdesk

Anna Zeven en Mordechaï Krispijn

Wij zijn de oprichters van de Army of Love.

Vanuit onze achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen wij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen wij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld.

Met het platform de Army of Love Community bieden wij jou de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op onze support.

“Be the light you wish to see in the world.”

Anna Zeven

Army of Love Community

Binnen de Army of Love Community kom je eenvoudig in contact met gelijkgestemden, je word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe evenementen en je hebt onbeperkt toegang tot alle online trainingen en replays.

Ook organiseren wij regelmatig verschillende evenementen en ontvang je als lid van de Community korting op verschillende seminars.  In de verschillende groepen heb je de kans om op thema gericht vragen stellen, jouw verhaal te delen en antwoorden te krijgen. Op deze manier hebben wij een omgeving gecreëerd waar je ervaringen kan delen en er voor elkaar kan zijn.

Binnen het platform heb je een eigen profiel, kan je privé berichten verzenden en ontvangen en kan je jouw eigen groepen starten.

Edith Brook

Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn.

Mooie vrouwen ontmoet tijdens de “Power Circle”. Een aantal kernwoorden waarmee ik de bijeenkomst zou willen omschrijven, is: openhartig, vertrouwen, moed, kracht, warm en intens. Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn. Die kwam echt binnen. En dat ieder zijn eigen pad/passie/kracht heeft en die met behulp van de veiligheid en begeleiding in de groep een kans heeft om die te ontdekken en/of vorm te geven.

Wat de naam al zegt, Army of Love, kon ik terugzien in de manier waarop Anna en Mordechai hun trainingen geven.

Ze wisselen elkaar gemakkelijk af in het leiden van de groep, ze vullen elkaar aan, laten elkaar uitpraten en ze laten ook iedereen zijn eigen manier van doen toepassen. Ik zie bezieling in hun nauwkeurigheid hoe ze een training vorm geven, een duidelijke structuur vastleggen, hoe ze naar mensen luisteren, hoe ze op vragen ingaan.

De mails aan de leden van Army of Love zijn telkens correct geschreven, helder qua informatie en laten zien dat je je altijd actief kunt inbrengen bij hen. In al hun doen komt naar voren dat ze vreedzaam voor onze rechten instaan. Ze helpen ons als twee grote voorbeelden en kartrekkers, om vreedzaam en liefdevol recht te blijven staan. ❤

Verena Conzett

Trainingscentrum

Binnen het Army of Love Community & Trainingscentrum heb je vrij toegang tot alle online trainingen waaronder Winter is Coming, Stilte voor de Storm, Safe Haven Discovery, Trouw aan Jezelf, Het Nieuwe Ondernemen, Gezondheid en nog veel meer.

Dit zijn trainingen op het gebied van:

 • Voorbereidingen op wat er mogelijk komen gaat
 • Economie
 • Gezondheid
 • Voeding
 • Energie
 • Internet
 • Ondernemerschap
 • Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn
 • Het bouwen van de Nieuwe Wereld

Alle trainingen kunnen 24/7 worden bekeken vanaf waar en wanneer je maar wilt. Met de speciale Army of Love app zijn alle trainingen ook op jouw mobiele telefoon te bekijken.

 

Sila Raghoebarsing

Het heeft mij een boost van zelfvertrouwen gegeven.

Best Anna en Mordechai,

De training was supersterk! Het heeft mij een boost van vertrouwen gegeven zonder mondkapje te gaan winkelen! Dankjewel!

Liefs,

Sila

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden.

Onlangs heb ik bij Anna en Mordechai de training over mondkapjes gevolgd. Het was een zeer inspirerende training, waarbij een mooie geleide meditatie werd gedaan en er goede tools werden geboden om steviger in je schoenen te staan.

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden!

Roelien van der Haar

Mobiele app

Met de mobiele app heb je 24/7, vanaf waar en wanneer je maar wilt, toegang tot de online community en tot alle online trainingen van de Army of Love. 

De trainingen zijn meestal opgedeeld in verschillende modules waardoor je stap voor stap de trainingen kan volgen. Ook kan je eenvoudig zien wat je wel en niet hebt bekeken. 

Naast de video’s worden er ook regelmatig pdf’s bijgevoegd die je kan downloaden voor eigen gebruik. 

Verder kan je gebruik maken van: 

* Community
* Agenda
* Groepen
* Moodboards
* Meldingen
* Supportfunctie

Wat krijg je binnen het Army of Love
Community en Trainingscentrum?

Welkom bij de online shop voor de webinars, trainingen en presentaties van de Army of Love.

Je hebt toegang tot ALLE onderstaande trainingen bij het lidmaatschap van de Army of Love Community.

Klik HIER voor een prijzen overzicht.

NIEUW

Op 23 en 24 september 2022 vonden De Onafhankelijkheidsdagen plaats.

De bevlogen sprekers gingen in op de verschillende mogelijkheden die bij kunnen dragen aan het creëren van meer autonomie, onafhankelijkheid, de Nieuwe Wereld en een vangnet voor wat mogelijk komen gaat.

Je hebt nu de kans om alle lezingen
online terug te zien.

Met Roy Martina, Robert Bridgeman, Ariëtte Love, Frank Ruesink, Ad Broere, Mike Verest, Ferdinand van der Neut, Pieter van Reeth, Anna Zeven, Annemarijn Oosterwelder, Maarten Oversier en Mordechaï Krispijn

TOPICS
- Community
- Autonomie
- Bewustwording
- Zorg

Prijs: € 47,-

De Onafhankelijkheidsdagen maken geen deel uit van het abonnement binnen de Community. 

 

Vanwege de enorme vraag naar dit onderwerp, organiseren wij speciaal voor jullie deze Zoom.

CDS. Deze afkorting staat voor chloordioxide-oplossing. Een bekende voorloper is MMS.

In Solutions op Reis en bij de presentatie over het project in Brazilië tijdens de Onafhankelijkheidsdagen lag de focus vooral op de verschillende manieren waarop ozon wordt toegepast. 

Dit komt zeker aan de orde:
– Chemische werking
– Toepassingen
– Ontgiften
– Productiewijze
– Spullen kopen om zelf te maken
– Veiligheid
– Toegift bij voldoende tijd: info over zeezout, borax, manukahoning, HHO.

Ondanks de huidige energieprijzen lijkt de gemiddelde Nederlander nog niet helemaal te beseffen wat ons te wachten staat als er niet heel snel wordt ingegrepen op de energierekeningen.

Velen zijn al onaangenaam verrast en hebben met gefronste wenkbrauwen hun vernieuwde energierekening gade geslagen. Wil jij dit deels voorkomen? Doe dan mee met onze nieuwste challenge.

Tijdens deze Challenge komen wij vanaf september '22 t/m maart '23 met alle deelnemers regelmatig bij elkaar om met elkaar online ervaringen uit te wisselen, informatie te delen en elkaar te supporten.

Deelnemers krijgen zonder meerprijs ook toegang tot de Koud Douchen Challenge.

Reis online met ons mee naar de andere kant van de oceaan waar wij op een bijzondere plek nieuwe, waardevolle informatie verzamelen op het gebied van Nieuwe Wereld initiatieven. Het gaat onder andere over
- Gezondheid (nieuwe zeer effectieve geneeswijzen)
- Landbouw/ Zelfvoorzienendheid (voedselbos, permacultuur, Anastasia en Nature Farming) en
- Persoonlijke Ontwikkeling (verheffende inzichten).

Een serie webinars met de focus op voorbereidingen

In dit online seminar deelt Mordechai Krispijn, de 5 scenario’s met je die volgens hem van groot belang zijn voor de te bepalen strategie.

Tijdens deze presentatie gaan wij in op een groot aantal praktische oplossingen met betrekking tot economie, het internet, voeding en meer.

Na ‘Winter is Coming’ en ‘Stilte voor de Storm’ organiseren wij nu deel 3 dat dieper ingaat op het treffen van voorbereidingen op wat er mogelijk komen gaat: ‘In the Eye of the Storm’.

Presentatie over onze ontdekkingsreis langs 8 verschillende woonvormen zoals eco-dorpen, communities, verlaten ruïnes, te koop staande dorpen en nog veel meer.

Solutions - Een serie webinars met de focus op oplossingen

Veel mensen proberen zich voor te bereiden op wat ons mogelijk te wachten staat de komende tijd. Maar hoe doe je dat? Wij gingen op onderzoek uit en vroegen het aan diegenen die er al dagelijks mee bezig zijn. De antwoorden worden met je gedeeld in ons nieuwste webinar ‘Solutions’. In deze online bijeenkomst gaan wij in op een groot aantal praktische oplossingen op het gebied van: Economie, Internet, Voeding en Energie.

In deze presentatie gaan we in op Voedsel, Internet en Energie met Rebekka, George en Erik. Wij gingen op onderzoek uit en vroegen het aan diegenen die er al dagelijks mee bezig zijn. De antwoorden worden met je gedeeld in ons nieuwste webinar ‘Solutions’. In deze online bijeenkomst gaan wij in op een groot aantal praktische oplossingen op het gebied van: Economie, Internet, Voeding en Energie.

In deze presentatie gaan we in op Buitenland en Onderwijs met Nadia Duinker, Beppie, Jan en Jesse en Frank Ruesink.

In deze presentatie gaan we in op Voedsel, Internet en Energie met Rebekka, George en Erik. Wij gingen op onderzoek uit en vroegen het aan diegenen die er al dagelijks mee bezig zijn. De antwoorden worden met je gedeeld in ons nieuwste webinar ‘Solutions’. In deze online bijeenkomst gaan wij in op een groot aantal praktische oplossingen op het gebied van: Economie, Internet, Voeding en Energie.

Er wordt veel geschreven en gesproken over 'autonomie'. Maar wat betekent dit nu werkelijk? Welke lagen heeft het? en wanneer ben je nu autonoom en wanneer niet. Meerdere organisaties bieden hulp bij het proces om autonoom te worden waaronder BOSS/MAKER.

Solutions #5

Steeds meer mensen hebben het verlangen om het stadsleven te verlaten en om, net als vroeger, samen te leven in een gemeenschap.

Een serie webinars met de focus op gezondheid

Ondanks de huidige energieprijzen lijkt de gemiddelde Nederlander nog niet helemaal te beseffen wat ons te wachten staat als er niet heel snel wordt ingegrepen op de energierekeningen.

Velen zijn al onaangenaam verrast en hebben met gefronste wenkbrauwen hun vernieuwde energierekening gade geslagen. Wil jij dit deels voorkomen? Doe dan mee met onze nieuwste challenge.

Tijdens deze Challenge komen wij vanaf september '22 t/m maart '23 met alle deelnemers regelmatig bij elkaar om met elkaar online ervaringen uit te wisselen, informatie te delen en elkaar te supporten.

Deelnemers krijgen zonder meerprijs ook toegang tot de Koud Douchen Challenge.

Dat koud douchen goed voor je is weet bijna iedereen. Maar waarom is het nou zo goed voor je? Wat gebeurt er met je lichaam en met je immuunsysteem? En hoe doe je dat dan, koud douchen?

Met onze Koud Douchen Challenge nemen wij je gedurende een week stap voor stap mee op dit koud water avontuur. De eerste twee dagen starten wij met koud afdouchen. Daarbij sta je eerst onder de warme douche en ga je van warm naar koud aan het eind. Vanaf de derde dag gaan we over op het volledig koud douchen, van begin tot eind.

In deze presentatie vertelt Anna over manieren waarop je in je eigen water kunt voorzien en wanneer je wel en niet gebruik maakt van kraanwater. Ook wordt er ingegaan op het filteren van water.

In dit seminar gaat Anna Zeven, gezondheidscoach en schrijver van het boek 'Het nieuwe eten' in op de meest gestelde vragen rondom gezondheid in deze tijd.

In dit webinar bespreekt Anna Zeven veel ins and outs rondom dit oh zo verraderlijke goedje.

In deze training gaat Anna Zeven in op de misverstanden die bestaan over verzorgingsproducten. Hoe veilig en hoe onveilig zijn ze en waar kan je rekening mee houden als je ze koopt?

Welkom bij de Sugar Challenge. Tijdens deze Sugar Challenge ontdek je de kracht van suikervrij leven. Stap voor stap helpt voedingscoach Anna Zeven je los te komen van jouw suikerverslaving.

In dit seminar gaat Anna Zeven, gezondheidscoach en schrijver van het boek 'Het nieuwe eten' in op de meest gestelde vragen rondom gezondheid in deze tijd.

Een serie webinars met de focus op voeding

Rebekka van Straalen, tuin- en landschapsontwerper en opgegroeid in, op, onder, met en uit de Noord-Hollandse polderklei deelt met jou haar kennis over waardevolle planten. Zij biedt jou praktische handvatten en doelgerichte knowhow om je met en uit de natuur te voeden. En inderdaad, wonen in de stad in een appartement met alleen een balkon is niet handig als je in je eigen voedsel wilt voorzien, maar ook dán zijn er mogelijkheden!

Autonoom worden op het gebied van voeding? Dat kan! Op het moment dat jij uit je eigen eetbare planten nieuwe eetbare planten kunt kweken, dan hoef jij geen zaadjes meer te kopen.Je wordt onafhankelijk van de winkel, de teler en al helemaal van Monsanto-achtige giganten, die het monopolie denken te hebben op onze voedselketen.Rebekka van Straalen, (eetbare) tuinontwerper en permacultuurdeskundige, legt je stap voor stap uit hoe jij jouw eigen planten kunt vermeerderen.

Fermenteren

Met je overvloedige oogst uit de moestuin de winter door

Kombucha- en kefirdrankjes, ze zijn razend populair. Voorheen alleen te vinden in natuurwinkels, tegenwoordig bereiken ze een steeds groter publiek en staan ze ook in de schappen van de gewone supermarkt. Wat dat te maken heeft met de groenten uit jouw tuin? Fermentatie.

Laat je overvloedige oogst niet langer bederven en voorkom zure gezichten als je wéér bij je dierbaren aankomt met een bos penen. Maak ze liever zelf zuur door ze te fermenteren en kom zo gezond de winter door!

Wecken

Wecken. Hoewel onze oma's zich er nog fanatiek mee bezighielden, is deze conserveringstechniek inmiddels zo goed als weggevaagd uit onze samenleving. Jammer! Want het is goedkoop, makkelijk, duurzaam, gezond,
bewust, efficiënt, lokaal en in bepaalde gevallen levensreddend. Nog niet overtuigd? Het is ook nog leuk! En kosten besparend.

Een serie webinars met de focus op ondernemerschap

In dit eerste deel van 'Het Nieuwe Ondernemen' wordt ingegaan op een aantal basiselementen zoals:

 • Bovengeven in plaats van Ondernemen
 • Missie en visie bepalen
 • Bedrijfs- en organisatievormen
 • Must Do's voor iedere onderneming
 • Hoe bouw je een e-maillijst

Hoe kom je van een ingeving tot zingeving? Welke stappen kan je zetten om uiteindelijk, niet alleen jouw doel te bereiken, maar ook om zingeving te ervaren in hetgeen je realiseert. In dit deel gaan we dieper in op de verschillende stappen die je kan nemen om dagelijks een gevoel van vervulling te ervaren terwijl je doet wat je hart je ingeeft. 

In dit seminar worden de volgende onderdelen behandeld

 • Doelen stellen
  Hoe stel je leuk, eenvoudig en effectief doelen voor jezelf
 • Online Tools
  Welke tools kan je allemaal gebruiken voor jouw werk eenvoudiger te maken?

Er bestaan veel misverstanden over MLM - Multi Level Marketing. Zo is het volgens sommigen een pyramidespel, een ponzi scheme, oplichting etc.
Hoe komt het dat er zoveel misverstanden bestaan over MLM? Wat zijn de voor- en wat zijn de nadelen? Werkt MLM en is MLM een systeem dat zou kunnen werken in een gewenste nieuwe wereld? 
Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens deze uitzending. 

In deze presentatie legt Mordechai uit wat de tien voornaamste voordelen zijn van het ondernemerschap. 

In deze uitzending wordt ingegaan op de 6 Human Needs. Er wordt uitgelegd hoe deze menselijke behoeftes in jouw voordeel maar ook in jouw nadeel kunnen werken. Ook leer je hoe je bepaald gedrag in mensen kan herkennen en hoe je om kan gaat met bepaalde behoefte-patronen bij mensen.

Onderhandelen wordt vaak gezien als een spel van winnen of verliezen. Maar hoe anders zou het zijn als we altijd streven naar een win-win voor beiden partijen. Dit met het besef dat het 'winnen' van de één altijd gepaard zal gaan met het 'verliezen' van de ander.

Wat is jouw mindset over geld? Wist je dat er veel mensen zijn die een beperkende overtuiging rondom geld hebben? En wist je ook dat je jouw mindset over geld kan veranderen? In deze training ontdek je de grootste belemmerende overtuigingen mbt geld, waar deze meestal vandaag komen en hoe je hier iets aan kan veranderen als jij dat wilt. 

Hoe komt het dat sommigen veel meer doen in een dag dan anderen in een week of zelfs maand? Wat is Time Management, waarom zou je het willen toepassen en welke Tools & Skills kan je toepassen? Afsluitend gaat Mordechai ook in op Mindset en geeft een aantal boekentips.

Een serie webinars met de focus op bewustzijn

Presentatie over hoe je, ondanks alle druk, trouw blijft aan jezelf, aan jouw principes en waarden. Over grenzen stellen en weten wanneer je 'nee' zegt.

Dit betreft een 7 Daagse meditatie. Wetenschappelijk onderzoek toont al jaren aan dat de effecten van meditatie zeer goed zijn voor zowel de mentale en geestelijke gezondheid. Meditatie zorgt voor meer ontspanning, meer focus, meer rust en kan een zeer effectief middel zijn tegen stress en angst.

In dit webinar wordt ingegaan op: De voordelen van deze turbulente fase waarin wij ons bevinden De nieuwe wereld en hoe deze eruit komt te zien Tips en strategieën voor als je het zwaar hebt. Wat jij kan doen om een verschil te maken

Welkom bij de Army of Love Community

Klik op de button ‘LID WORDEN’ en kies jouw Membership. Wij zien je dan in de Community.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar: