De oliebollen hebben gerold, de glazen hebben geklonken, een nieuw jaar is aangebroken.

Dat liefde, verbinding, verdieping, innerlijke zekerheid, wijsheid, schoonheid en waarheid in overvloed aanwezig mogen zijn. En jouw meest verheven dromen uit mogen komen.

Je hebt even wat minder van ons gehoord, maar we zijn je niet vergeten! Wij hopen van harte dat het goed met je gaat.

Excuses voor de radiostilte van onze kant.

Soms is het goed om even de weg naar binnen te kiezen om vervolgens de weg naar buiten weer fris en opgeladen in te slaan.

En na een paar maanden van relatieve rust (we hebben zeker niet stilgezeten!) en bezinning gaan we de zaken weer oppakken.

Ons voornaamste doel is en blijft om mensen op allerlei gebieden tot steun te zijn om door deze tijd van grote transformatie te komen.

Dit doen we door het organiseren van seminars/webinars en het opzetten van projecten, zoals onze serie Solutions op Reis van afgelopen jaar. Wij zijn enthousiast te kunnen zeggen dat daar dit jaar een volgende pijler bij komt. Hier vertellen wij meer over tijdens het webinar ‘Een Frisse Start‘.

Wij starten dit jaar met hernieuwde energie met dit webinar, ‘Een Frisse Start’, dat op 6 januari plaatsvindt. Daarin nemen wij je mee door een leuk en boeiend proces waarbij jij je verbindt met je hartsverlangen om datgene te creëren en manifesteren waar jij ten diepste naar verlangt. Een stip op de horizon voor de komende maanden of zelfs jaren.

Je kan er alles over lezen in deze nieuwsbrief.

Wij wensen je een heel mooi, gelukkig, gezond en liefdevol 2023!

Met een verfrissende lieve groet,

Anna Zeven & Mordechaï Krispijn