Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Genezen van Corona

Het is vrijdag 1 oktober als Anna merkt dat ze niet lekker in haar energie zit. ’s Avonds begint de koorts en er volgt een ziekbed van zo’n 3 dagen. Het lijkt alsof alle griepvarianten de revue passeren. En terwijl Anna haar lange, intensieve en vooral emotioneel zware hersteltraject – zonder reuk en smaak – ingaat, wordt ook Mordechaï door de griep geveld.

Gelukkig zijn wij niet vaak ziek en geloven wij sterk in de helende kracht van ziek zijn. ‘De ziekte is de genezing’ is waar we allebei van overtuigd zijn. Een lichaam dat gezond is, wordt ziek. Een lichaam dat ongezond is, geeft het op.

Fouten gemaakt
Nu was het ook wel een intensieve periode na de explosie rondom Waku Waku, de daaropvolgende rechtszaak tegen de gemeente Utrecht en dat allemaal gecombineerd met een stroom van nieuwe acties en initiatieven om het tij te doen keren. 

En terwijl Anna nog altijd langzaam herstellende was, werden de dagen erop er voor Mordechaï qua gezondheid niet beter op. Terugkijkend hebben we een aantal essentiële fouten gemaakt, die we in dit artikel graag met je willen delen, zodat jij deze fouten niet ook hoeft te maken, mocht het zover komen.

Mordechaïs ziekteverloop
Op dinsdag 5 oktober besluit Mordechaï vroeg zijn bed in te duiken, wanneer ook hij zich niet goed begint te voelen. Op dat moment denkt hij nog dat er een goede kans is dat hij met wat extra nachtrust morgen weer de oude is. Helaas… dat blijkt niet zo. Hij voelt zich die woensdag als een vaatdoek en moet er toch echt aan geloven. Ziek is ziek.

En hoe: hij gaat snel achteruit. Hij weet dan nog niet dat hem 9 volle dagen van hoge koorts te wachten staan. Het is inmiddels vrijdag (dag 4) en hij heeft de hele dag koorts oplopend tot wel bijna 40 graden. Ondanks dat hij al netjes weer op dagelijkse basis vitamine C, D, zink, quercetine, allerhande kruidentheeën en elixers van kruidenvrouwtje, Anna, en nog wat andere supplementen neemt. Dit blijkt niet voldoende.

Dag 5 en 6 (weekend)
Nu ook Mordechaï zijn smaak en reuk verloren heeft en de situatie niet verbeterd, eerder verslechterd, wijzen de signalen (enorme hoofdpijn, koorts, algehele malaise enz.) steeds overtuigender richting Covid-19. Daarom lijkt de tijd te dringen om met Ivermectine en een speciale zink-soort (methionine) in een verhoogde dosis te beginnen. Het is dan alweer zaterdag 9 oktober. Die zondag is er nog niets merkbaar van de werking van het medicijn; de situatie is stabiel slecht.

Dag 7 en 8 (maandag en dinsdag)
Na dan zo’n vier dagen aan de Ivermectine moeten we constateren dat het middel niet aanslaat. Het is inmiddels dinsdag 12 oktober als de koorts onverminderd hoog is. De vitamine C wordt opgevoerd naar 4000-10.000 mg per dag.

Dag 9
Woensdag 13 oktober volgt een bezoek aan de huisarts. Deze schrijft een 5-dagige antibioticakuur, Azitromycine, voor in combinatie met zink (methionine), vit C en D. Die avond valt ook, via een bevriende apotheek, HCQ (hydroxychloroquine) op de deurmat. Deze zal – met twee doses per dag – dienen als vervanger voor Ivermectine.

Dag 10
De HCQ lijkt aan te slaan: voor het eerst in tien dagen is er sprake van verhoging (38,4 graden) in plaats van koorts (va. 38,5) en is er een verandering voel- en merkbaar. Gedurende de 4 à 5 dagen erna met HCQ wordt duidelijk dat de hevigste dagen voorbij zijn. De koorts blijft uit, er is alleen nog lichte verhoging. En een uitgeput lichaam en een vrij lusteloze geest.

 In 14 dagen compleet uitgeteld maar… een aantal wijze lessen geleerd!

 De belangrijkste lessen

  1. Begin zo snel mogelijk een hoge dosering vitamine C. Je kunt prima tot zo’n 5000 à 10.000 mg p/dag gaan. Je kunt verhogen, totdat je darmen er onrustig van worden. En daar blijf je dan net onder zitten. Mordechaï heeft daar te lang mee gewacht en het lichaam heeft bij een licht verstopte neus al behoefte aan een veelvoud van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
  1. Als je je lichaam een handje wilt helpen, start dan zo snel mogelijk met Ivermectine of HCQ. Combineer dit met vitamine D, zink (methionine) en selenium.

Bij Mordechaï werkte de Ivermectine niet, maar dat wil niet zeggen dat dit voor jou ook zo is. Hij startte (te?) laat en wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken en andersom. Start dus met één van beide. Werkt het na 3 à 4 dagen niet, stap dan over.

  1. De Azitromycine is een antibioticum. Omdat antibiotica nogal schadelijke effecten heeft op de darmflora, zouden wij dit afraden indien het niet strikt noodzakelijk is. Mocht je het toch nemen, zorg dan dat je na deze kuur een goede probiotica hebt en combineer dit met prebiotica. Anders heeft het geen zin. Bij prebiotica draait het om vezels, die je haalt uit rauwe groente en vruchten.

Ondanks dat het ziekteverloop wat langer duurde dan achteraf misschien nodig was, zijn we blij dat we het op een meer natuurlijke manier door hebben gemaakt en ons eigen immuunsysteem haar werk kunnen hebben laten doen.

Conclusie: Mordechaï heeft te lang gewacht. Hij had eerder de arts op moeten zoeken en meteen moeten starten met hoge doses vitamine C en het nemen van HCQ of Ivermectine i.c.m. zink (methionine) en vitamine D.

 Conclusie 2: Beter er even goed doorheen dan meedoen aan experimentele gentherapie, waarvan niemand weet wat het op de lange termijn gaat doen.

Wij hebben een pdf samengesteld waarin je kan lezen hoe je aan Ivermectine en HCQ kan komen. Tevens lees je onze persoonlijke ervaringen en ook nog drie extra ervaringen van mensen die ons hebben gemaild. Vanuit privacy redenen hebben wij hier geen namen bij vermeldt. Je kan de pdf downloaden door het formulier hieronder in te vullen. 

Stel je deze blog op prijs? Deel deze dan binnen jouw netwerk, waarvoor dank.

 

 

Wil je ons steunen op onze missie? Dat kan met een donatie waarvoor grote dank. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
X