Veiligheid

Een veilige omgeving waarin alles er mag zijn.

Kwetsbaarheid

Wat fijn is voor jou. 

Oprechtheid

Waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Anna Zeven en Mordechaï Krispijn

Wij zijn de oprichters van de Army of Love.

Vanuit onze achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen wij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen wij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld. 

Met het platform de Army of Love Community bieden wij jou de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op onze support.

“Be the light you wish to see in the world.”

Anna Zeven

Army of Love Community

Binnen de Army of Love Community kom je eenvoudig in contact met gelijkgestemden, je word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe evenementen en je hebt onbeperkt toegang tot alle online trainingen en replays. 

Ook organiseren wij in 2022 verschillende evenementen voor leden van de Community en ontvang je korting op verschillende seminars.  In de verschillende groepen heb je de kans om op thema gericht vragen stellen, jouw verhaal te delen en antwoorden te krijgen. Op deze manier hebben wij een omgeving gecreëerd waar je ervaringen kan delen en er voor elkaar kan zijn.

Binnen het platform heb je een eigen profiel, kan je privé berichten verzenden en ontvangen en kan je jouw eigen groepen starten.

Edith Brook

Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn.

Mooie vrouwen ontmoet tijdens de “Power Circle”. Een aantal kernwoorden waarmee ik de bijeenkomst zou willen omschrijven, is: openhartig, vertrouwen, moed, kracht, warm en intens. Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn. Die kwam echt binnen. En dat ieder zijn eigen pad/passie/kracht heeft en die met behulp van de veiligheid en begeleiding in de groep een kans heeft om die te ontdekken en/of vorm te geven.

Wat de naam al zegt, Army of Love, kon ik terugzien in de manier waarop Anna en Mordechai hun trainingen geven.

Ze wisselen elkaar gemakkelijk af in het leiden van de groep, ze vullen elkaar aan, laten elkaar uitpraten en ze laten ook iedereen zijn eigen manier van doen toepassen. Ik zie bezieling in hun nauwkeurigheid hoe ze een training vorm geven, een duidelijke structuur vastleggen, hoe ze naar mensen luisteren, hoe ze op vragen ingaan.

De mails aan de leden van Army of Love zijn telkens correct geschreven, helder qua informatie en laten zien dat je je altijd actief kunt inbrengen bij hen. In al hun doen komt naar voren dat ze vreedzaam voor onze rechten instaan. Ze helpen ons als twee grote voorbeelden en kartrekkers, om vreedzaam en liefdevol recht te blijven staan. ❤

Verena Conzett

Trainingscentrum

Binnen het Army of Love Community & Trainingscentrum heb je vrij toegang tot alle online trainingen waaronder Winter is Coming, Stilte voor de Storm, Safe Haven Discovery, Trouw aan Jezelf, Het Nieuwe Ondernemen, Gezondheid in de Nieuwe Tijd en nog veel meer. 

Dit zijn trainingen op het gebied van:

  • Voorbereidingen op wat er mogelijk komen gaat
  • Gezondheid
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Alle trainingen kunnen 24/7 worden bekeken vanaf waar en wanneer je maar wilt. Met de speciale Army of Love app zijn alle trainingen ook op jouw mobiele telefoon te bekijken.

 

Sila Raghoebarsing

Het heeft mij een boost van zelfvertrouwen gegeven.

Best Anna en Mordechai,

De training was supersterk! Het heeft mij een boost van vertrouwen gegeven zonder mondkapje te gaan winkelen! Dankjewel!

Liefs,

Sila

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden.

Onlangs heb ik bij Anna en Mordechai de training over mondkapjes gevolgd. Het was een zeer inspirerende training, waarbij een mooie geleide meditatie werd gedaan en er goede tools werden geboden om steviger in je schoenen te staan.

De training was ontspannend en verbindend, ik heb er mooie contacten aan overgehouden!

Roelien van der Haar

De drie fases.

Kennis

Alles begint met het ontvangen van informatie. Soms weet je iets gewoonweg niet en kan iemand anders, die die kennis wel heeft, jou veel tijd besparen, door die kennis met jou te delen. Je kan hierbij denken aan trainingen op het gebied van in je kracht leren staan, gezonde voeding, permacultuur, voedselbos-sen, duurzaamheid, bewustwording in het algemeen en het oprichten van eigen scholen.

Ons eerste initiatief is de Power Circle. Dit is een training voor vrouwen door vrouwen. Waarbij vrouwen echt worden uitgenodigd in hun vrouwenkracht te gaan staan.

Ervaring

Aan alleen kennis heb je niet genoeg. Het gaat om toegepaste kennis die ervoor zorgt dat je ervaring opdoet vanuit de acties die je neemt. Soms heb je daar wat hulp bij nodig en daarom werken we bij onze trainingen met een buddysysteem.

Verteld krijgen hoe je een moestuin moet aanleggen, is iets heel anders dan daad-werkelijk een moestuin aanleggen. De tools en strategieën tot je nemen om een boek te schrijven, is iets heel anders dan daad-werkelijk een brief schrijven. Je kan bij al dit soort acties ook denken aan het oprichten van eigen scholen, het aanleggen van voedselbossen of het aankopen van grond met een groep mensen om zelfvoorzienend te leven.

Bij deze tweede stap ga je dus daadwerkelijk aan de slag. Je komt echt in actie.

Verandering

Om tot blijvende verandering te komen, is er verandering op wezenlijk niveau nodig. Wij nodigen mensen dan ook uit om op missieniveau tot hun kern te komen. Daar, vanbinnen, ligt de blijvende verandering. Wanneer deze intrinsieke verandering is bereikt, heeft dat hoe dan ook een verandering in je omgeving tot gevolg. Wanneer je één schakel van een ketting verandert, verandert de hele ketting. Dan wordt delen vermenigvuldigen.

Ook organiseren wij ludieke, liefdevolle acties, waarbij wij verbinden, onze rug recht houden en mensen positief verrassen. Om mee te doen aan één of meerdere van dit soort acties hoef je geen training te volgen.

Deze drie fases zul je in de diverse afzonderlijke onderdelen tegenkomen, maar ook binnen bijvoorbeeld één training. Zo werken wij in een training op de kennislaag en de ervaringslaag, zodat blijvende verandering een realiteit wordt.

Life Time Member - Normale prijs € 247,-

Betaal eenmalig - voor altijd toegang
150
  • Eenmalig 40% korting
  • Levenslang toegang tot de online community
  • Levenslang toegang tot alle trainingen
  • Online support
  • Toegang tot de mobiele app
  • Levenslang toegang

Welkom bij de Army of Love Community

Klik op de button ‘LID WORDEN’ en kies jouw Membership. Wij zien je dan in de Community.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar: