Deze tijd van grote transformatie nodigt een ieder van ons uit om in onze ultieme creatiekracht te stappen en samen een nieuwe wereld te gaan creeëren.

  Het Nieuwe Ondernemen

  Binnen het Nieuwe Ondernemen praten wij liever over ‘Boven Geven’. Deze nieuwe tijd vraagt om het loslaten van oude patronen, concepten en systemen. (Her)ontdek hoe je jouw hart kan volgen om iets geheel nieuws te creeëren dat een bijdrage kan leveren aan het bouwen van een nieuwe wereld. 

  Het Nieuwe Ondernemen staat voor:

  * Zelf verantwoordelijkheid nemen voor al jouw acties

  * In je eigen creatiekracht leren stappen

  * Jouw hart (leren) volgen

  * Leiderschap leren nemen en geven

  * Persoonlijke ontwikkeling

  * Verbinding en samenwerking

  Er staat geen leger klaar om jou te redden, Jij bent jouw eigen redding.

  Mordechaï Krispijn

  Van Ondernemen naar Bovengeven

  Tijdens deze activerende training nemen wij jou mee op een bijzondere reis. Een reis van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

  Naar binnen om de verschillen te mogen ontdekken tussen ‘besluiten en creëren vanuit het hart’ en ‘besluiten en creëren vanuit het hoofd’.

  Naar buiten, zodat hetgeen gemanifesteerd mag worden, het gevolg van het licht van creatie mag zijn.

  De 5 Pilaren
  Van Oud naar … 

  1. Mindset

  20% van jouw succes komt voort uit de tools en strategieën, 80% komt voort uit jouw mindset. 

  2. Doelen

  Zonder doelen geen bestemming. Leer hoe je niet alleen concrete doelen stelt maar vooral hoe je gestelde doelen haalt. 

  3. Strategieën

  Ontdek het verschil tussen tactische (korte en middellange termijn) en strategische (lange termijn) plannen en acties. 

  4. Tools

  Anno 2022 kan je jezelf veel tijd besparen met de juiste tools. Denk aan software op het gebied van planning, e-mailmarketing, design, online trainingen en meer.

  5. Actie

  Met de juiste mindset, strategieën en tools ontdek je hoe je zoveel mogelijk manifesteert in zo kort mogelijke tijd.

  …Nieuw 

  1. Ingeving

  In de nieuwe wereld zal veel meer worden ingegeven vanuit zuivere afstemming. Een innerlijk weten dat er iets mag ontstaan. Leer deze zacht fluisterende stem herkennen zodat je de boodschap kan ontvangen.

  2. Vertaling

  In plaats van het beredeneren vanuit het hoofd, gaan voelen vanuit en vertrouwen op het hart wat er mag ontstaan en welke acties er mogen volgen.

  3. Ontvlammen

  In deze fase zal het idee ontvlammen. Je zal merken dat, als een idee, een gedachte, voortkomt uit intuïtie en het hart zegt er volmondig ‘ja’ op, dat het daadwerkelijk zal ontvlammen. In deze fase komt er ook veel enthousiasme vrij. 

  4. Delen

  ‘What is not shared is lost’.

  Dit is een gevoelige fase omdat je jouw idee nu met de wereld gaat delen. Eerst met één persoon, daarna met meerderen.

  Gebruik alle tips voor de volgende fase.

  5. Zingeving

  Dit is de beloningsfase waarin jouw dienst of product het licht mag zien: De manifestatie. 

  Blijf dicht bij jezelf, wees dankbaar voor de (co-)creatie, bescherm de missie en voel wat er nodig is.

  Deze fase is onlosmakelijk verbonden met een gevoel van zingeving. 

  Wat zeggen de deelnemers?

  Heel fijn dat jullie bijeenkomsten organiseren zoals deze. Ik geniet ervan om te zien hoe jullie als stel samenwerken. Dat is heel mooi om te zien. Jullie hebben beiden een fijne stem om naar te luisteren.

  Lenneke

  Mooie stap in een bewustwordingsproces. De training is goed en doordacht opgebouwd. Inspirerende sprekers: Goed gekozen en mooie toevoeging. Uit de grond van mijn hart: Anna en Morry, dank jullie wel.

  Jan Peter

  Ik vond zo veel leuk en mooi. Morry’s woorden: “Jij bent verantwoordelijk voor alles binnen jouw bovengeven” zorgde voor een stukje bewustwording van een oud stukje angst. Hierdoor kan ik dat transformeren. Dankjewel daarvoor”.

  Nancy de Zwart

  Missie en Visie

  “Where there is no vision, the people perish” is een tekst uit de Bijbel.

  Ieder bedrijf, iedere organisatie heeft een visie nodig. Met een betekenisvolle visie weten mensen niet alleen waar je voor staat maar ook waar je heen wilt.

  Door je missie en visie duidelijk te hebben, kan je vervolgens alle beslissingen die je neemt, in het licht van deze missie & visie plaatsen.

  Brengt een bepaalde beslissing of actie jou dichter bij het volbrengen van jouw missie & visie? Ga er dan helemaal voor. Brengt het je niet dichterbij of zelfs verder af van je missie & visie? Doe het dan niet.

  Gastsprekers

  Ook nodigen wij ‘Nieuwe Ondernemers’ uit die hun ervaringen met je delen.

  Sander Companger is de oprichter van De Andere Krant. Vanuit de behoefte om een nieuw en eerlijk geluid te brengen overwon hij veel obstakels.

  Tijdens het seminar vertelt hij over zijn ervaringen, zijn uitdagingen en zijn overwinningen.

  Journalisten die eerste bij andere kranten hebben gewerkt maken steeds vaker de overstap.
  Inmiddels is de Andere Krant een begrip in Nederland en is zelfs verkrijgbaar bij alle Bruna’s in Nederland. 

  Tijdens het seminar het Nieuwe Ondernemen vertelt Sander zijn verhaal en heb je de kans om vragen te stellen.

  Erma van Dijk

  Erma is voorzitter van de Stichting Freespirits. Zij slaat graag de brug naar de nieuwe aarde door het bouwen van Free Spirits Villages in Nederland en daarbuiten.

  De Free Spirits Community staat te popelen om in het Westland één van hun eerste leefboerderijen met multi-functioneel holistisch centrum voor de regio te realiseren. Een plek waar je kunt samenkomen, waar de voedselvoorziening grotendeels gerealiseerd wordt, waar een kleinschalig gezondheidscentrum/herstelcentrum gevestigd is en waar men voor educatie terecht kan. Dit wordt gerealiseerd voor iedereen in de omgeving die dit centrum een warm hart toedraagt en die daar graag gebruik van wil maken.

  Tijdens het  seminar Nieuwe Ondernemen deelt zij haar verhaal en heb je de kans om vragen te stellen.

  Wat zeggen de deelnemers?

  Heel bijzonder de opzet van de training. Ik heb mij nog nooit zo vrij gevoeld tijdens een training en heb nog nooit zoveel gelachen. Ik kijk terug op twee heel bijzondere dagen met fijne mensen.

  Kim

  Geweldig inspirerend/bezielend prachtig duo, Anna en Morry, die elkaar versterken en scherp houden. Mooi programma waar zowel starter als gevestigde bovengever veel mee krijgt van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

  Saskia

  Ik ben enorm blij dat ik deze training heb kunnen volgen. Het heeft mij een flinke stap in de richting gebracht waar ik heen wilde en waar ik ook naar toe aan het gaan ben. Veel goede tips, afwisselend met mooie oefeningen.

  Danny

  Waarom Het Nieuwe Ondernemen?

  De afgelopen twee jaar hebben we met z’n allen niet stil gezeten.

  Er zijn krachtige alternatieve mediakanalen ontstaan zoals Blckbx, Café Weltschmerz (bestond al eerder maar maakte een grote groei door) en Ongehoord Nederland. Er zijn tientallen boeken verschenen, we hebben een eigen magazine zoals We Are Pioneers, er ontstond een eigen tijdboek onder de naam Lumens en we hebben onze eigen drukpers die ons iedere twee weken voorziet van De Andere Krant.

  Of wat dacht je van alle initiatieven die een bijdrage hebben geleverd aan het helpen van mensen en het zorgen voor meer verbinding met gelijkgestemden zoals Keuze Vrij Bij Mij, De Parallelle Samenleving, Nieuw Westland, Parallelle Economie en Society 4.0?

  We hebben inmiddels heel veel initiatieven in kaart gebracht. Die kan je HIER downloaden.

  Binnen al deze initiatieven zijn duizenden mensen actief. En dat gaat van het treffen van voorbereidingen, het in verbinding brengen van gelijkgestemde werkgevers en werknemers, het verzorgen van workshops om in jouw kracht te blijven tot het creëren van een nieuwe munt ter vervanging van de Euro. En of jij nu een eigen meditatiecentrum, een Yogastudio, een eigen commune of iets geheel anders wil starten om een bijdrage te leveren, feit is dat alles begint met een eerste stap.

  Nu weten we dat juist het nemen van die eerste stappen uitdagend kan zijn. Ook weten we dat, als je al een tijdje bezig bent, het lastig kan zijn om naar het volgende level te komen. Met het seminar ‘Het Nieuwe Ondernemen’ helpen wij je daar graag bij. 

  De 3 Stappen van Binnen naar Buiten

  Het bedenken en het manifesteren van jouw dienst of product is geweldig. Nu komt de fase waarbij je het met de wereld wilt delen. Ontdek hoe je in de nieuwe wereld niet meer hoeft te schreeuwen, maar juist meer mag uitnodigen. En hoe je niet meer onzeker hoeft af te wachten, maar mag vertrouwen.

  1. Missie & Visie

  Leer hoe je belangrijke beslissingen en de daarop volgende acties afstemt op jouw missie en visie.

  2. Product/dienst vanuit het hart

  Het creeëren van een ‘Hartsproduct of Hartendienst’

  3. Delen en uitnodigen

  Ga van marketing naar delen en uitnodigen. Ga van oud naar nieuw, van moeten naar mogen, van onzekerheid naar vertrouwen.

  De Trainers

  morry

  Mordechaï (Morry) Krispijn is sinds 1996 succesvol ondernemer in de danswereld. Met Salsaventura organiseerde hij online en offline danslessen, bootcamps, feesten, festival en zelfs een eigen docentenopleiding op Ibiza.

  Volgens Mordechaï is het ondernemerschap een van de beste manieren om te leren eigen verantwoordelijkheid te nemen, te stoppen met klagen op anderen en datgene te doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

  “Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het werk”.

  morry

  Anna Zeven bouwde een zeer florerend eenmansbedrijf op en navigeerde vele mensen richting een bewuster leven door het geven van workshops, trainingen, lezingen, 1:1 (wandel)sessies en innerlijke transformerende reizen. En toen kwam Corona….

  Voor velen de meest uitdagende tijd van hun leven. Zij ziet deze periode als een bijzondere tijd waarin we de unieke kans krijgen latent aanwezige kwaliteiten te ontdekken en onszelf opnieuw te positioneren. Maar dan vanuit het hart.

  No mud, no Lotus…

  Informatie

   

  Training ‘Het Nieuwe Ondernemen’

  Locatie: OpHodenpijl, Schipluiden

  Tijden zaterdag 2 april 2022: 10.00 tot 17.00 uur
  Lunch: 13 tot 14 uur (inclusief)

  Jouw bijdrage: € 97,- incl. BTW
  Tweede ticket 50% korting