Lieve vrouwen,

Mijn naam is Jannie en ik woon met mijn man en twee zonen in Marrum in Friesland. Geboren als hoog sensitief kind interesseerde ik me al jong voor mensen en hoe wij met elkaar omgaan. Met onrecht had ik moeite en doorzag dingen die niet klopten. Ik wilde iedereen helpen en vond dat iedereen gelijkwaardig is. Dat vormde de basis voor mijn leven.

Deze basis komt goed van pas bij de Power Circle. De cirkels zijn in mijn ogen van groot belang in deze bijzondere tijd met veel veranderingen. Een tijd waarin veel aan het licht komt, geheeld en getransformeerd mag worden. We worden meer bewust van onszelf en mogen keuzes maken vanuit verbinding, zachtheid en liefde. De vrouwelijke energie. De mannelijke energie heeft de afgelopen tijd de overhand gehad en nu is het tijd voor balans hierin.

De helpersvaardigheden die ik me al jong eigen had gemaakt, kon ik goed kwijt bij mijn opleiding HBO-V. Parallel daaraan heb ik me ontwikkeld op het gebied van coaching, healing en bewustwording. Al heel wat jaren heb ik een praktijk waarin ik mensen begeleid in bewustwordingsprocessen. Dit doe ik in 1 op 1 sessies, maar ook via trainingen en energetisch werk. Daarnaast ben ik parttime werkzaam als verpleegkundige op de longafdeling.

Mijn missie: vrouwen begeleiden in het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie in zichzelf. Zodat je meer aanwezig bent in je lichaam, op je gemak met jezelf, gegrond en stralend! Dan komt er een oerkracht vrij die je verbindt met je essentie. Dit stroomt in alles wat je doet. Je verandert hierdoor niet alleen jezelf, maar ook de wereld om je heen!

Wees een licht voor de wereld! “Shine your light”

Voel je welkom in mijn Power Circle!

Lieve groet,
Jannie

 

Naam: Jannie de Vries
Beroep: Coach, healer, trainer en verpleegkundige
Locatie Power Circle: Marrum, Friesland
Eerste Power Circle: woensdag 11 mei
Thema: Verbinding met mindwalk en wildplukken
Aanmelden: info@ajanacoaching.nl