Onafhankelijkheidsdagen

23 & 24 september 2022 – Op Hodenpijl

 

 

Aanmelden

 Na het grote succes van de eerste editie van
De Onafhankelijkheidsdagen organiseert de
Army of Love nu een tweede!

Omdat steeds meer mensen de urgentie voelen het
heft in eigen handen te nemen vanwege het tekortschieten
van het huidige systeem.

Op 23 en 24 september vinden
De Onafhankelijkheidsdagen plaats.

Een hands on evenement waarbij sprekers als
Roy Martina, Ad Broere, Ariëtte Love, Mike Verest en Robert Bridgeman focussen op oplossingen, die ontstaan zijn vanuit
hun missie, visie en soms ook zorgen.

TOPICS
Community
Autonomie
Bewustwording
Zorg

De bevlogen sprekers gaan in op de verschillende
mogelijkheden die bij kunnen dragen aan het creëren van meer autonomie, onafhankelijkheid, de Nieuwe Wereld en een
vangnet voor wat mogelijk komen gaat.

Er zijn verrassende pitches en aanstekelijke workshops. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en je aan te sluiten bij interessante projecten. Om dit nóg leuker te maken, gieten wij dit in een wel heel aantrekkelijke vorm.

Om het helemaal af te maken kan je op vrijdag
genieten van het muzikale piano-optreden van het jonge supertalent, Martin Oei.
Op zaterdag van zal Eline Bierling
haar engelachtige stem ten gehore brengen.

Community

Er is een groeiende groep die mensen het verlangen heeft om het stadsleven te verlaten en om, net als vroeger, samen te leven in een gemeenschap.

Daarom ontstaan er in, maar ook buiten, Nederland steeds meer initiatieven op het gebied van het leven in een community. Zo zijn er mensen die hun huidige grond beschikbaar stellen voor gelijkgestemde zielen om het bouwen van bijvoorbeeld ‘tiny houses’ mogelijk te maken. Anderen hebben concrete plannen en zijn op zoek naar voldoende financiële middelen om deze te realiseren.

Om een community goed te laten functioneren, blijkt steeds weer dat het vooral ligt in het gelijkgestemde bewustzijn van de groep. Mede daarom wordt er tijdens deze dagen ook aandacht aan dat onderwerp besteed.

Tijdens de verschillende lezingen gaan de sprekers in op een groot aantal facetten van het leven in een community. Ook komen er bestaande initiatieven aanbod, waar je je bij aan kan sluiten.

Autonomie

Één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen twee jaar.

Autonoom zijn is voor de één de volgende stap naar persoonlijke vrijheid, voor de ander is het meer een proces van bewustwording en innerlijke vrijheid.

Welke richting je ook het meest aanspreekt, het is goed om te weten hoe de vork in de steel zit.

Hoe zit het nu?
* Bestaat er inderdaad een geboortetrust en kan je daar aanspraak op maken?
* Kan je inderdaad een eigen diplomatiek paspoort (laten) maken en werkt het?
* Wat is het verschil tussen publiek recht en privaatrecht?
* Hoe zit dit nu met het maritieme recht?
* Wat betekent het begrip ‘levend mens’?
* Kan je echt van je huis een ambassade maken?

Op deze en andere vragen, ook over het meer innerlijke pad, wordt tijdens verschillende lezingen antwoord gegeven.

 

Bewustwording

Zelden in de geschiedenis hebben we voor een dergelijke uitdagende situatie gestaan, waarbij de mensheid de grootse kans kreeg een sprong in haar ontwikkeling te maken op het gebied van bewustwording.

Het zijn bijzondere tijden vol veranderingen en transformaties. En hoewel de omstandigheden collectief zijn, gaat het individu er op unieke wijze mee om.

Hoe kan het dat de één zich meer laat leiden door angst in deze periode en de ander meer door vertrouwen?
En hoe zorg je ervoor dat je in je kracht en centrum blijft staan?
Hoe houd je je frequentie hoog en bied je weerstand aan negatieve gedachten en gevoelens?

Tijdens de lezingen over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling wordt ingegaan op verschillende onderwerpen met betrekking tot deze gebieden.

Zorg

Het huidige zorgsysteem blijkt voor steeds meer mensen niet goed aan te sluiten bij hun wensen en behoefte. Zij zijn op zoek naar alternatieve manieren voor zorg.

Ondanks stijgende ziekenfondsprijzen, lijkt de zorg steeds verder achteruit te gaan: lange wachttijden in ziekenhuizen, uitgestelde operaties en minder persoonsgerichte zorg.

De zorg wordt uitgekleed en is steeds minder persoonlijk. Alternatieve wegen worden lang niet altijd aangemoedigd. Zorg lijkt steeds meer een kwestie van efficiëntie en financieel belang. Het is hoog tijd voor een herziening van dit zorgsysteem.

Tijdens De Onafhankelijkheidsdagen komen verschillende zorgprofessionals aan het woord met vernieuwende ideeën en concepten.

Ook maak je kennis met diverse zorginitiatieven die hun succes al hebben verwezen.

 

Sprekers tijdens De Onafhankelijkheidsdagen

Maarten Oversier

Maarten Oversier

Bewustzijn

Maarten Oversier is regresssie- en reïncarnatietherapeut. En inmiddels ook auteur. Zijn boek kwam vorig jaar uit onder de naam ‘Bestaansrecht’. Maarten is zonder enige twijfel één van de meest gevraagde sprekers binnen dit onderwerp.

Na zo’n 25 jaar praktijkvoering als reïncarnatietherapeut met ruim 12000 sessies kan Maarten met overtuiging zeggen dat onze voorouders nog steeds van grote invloed zijn op onze huidige gedragingen en dus onze levens.

In de praktijk weten we vaak maar weinig van wat onze voorouders werkelijk beroerde. We bekommeren ons er nauwelijks om, waardoor we in oude veroordelingen en conflicten blijven hangen, die in veel families al generaties lang bestaan. Vaak zijn deze familiepatronen ontstaan door indringende gebeurtenissen in de voorouderlijke lijn, zoals oorlog, kerk gerelateerde repercussies, watersnoodramp, verlies van kinderen en hongerwinter.

Wanneer deze niet worden herkend, erkend en doorwerkt, dan zal het stokje doorgegeven blijven worden en worden het verhalen met groot achterstallig onderhoud in de familiestamboom.

Willen we ons werkelijk bevrijden, onafhankelijk en zelfs autonoom voelen, dan is het raadzaam om onszelf te ontdoen van dit voorouderlijk juk.

Op vrijdagavond gaan wij, samen met jou, in gesprek met Maarten Oversier. Reken op een openhartig gesprek met veel persoonlijke inzichten, waarin Maarten hier vrijelijk over zal spreken.

Roy Martina

Roy Martina

Bewustzijn

Werd op zijn 23e voor 1 jaar huisarts en raakte zo teleurgesteld in de reguliere geneeskunde dat hij besloot zich te richten op de alternatieve geneeskunde. Hij startte in 1980 zijn eerste holistische praktijk voor acupunctuur, homeopathie en voeding.

Samen met zijn vrouw Joy ontwikkelde hij de laatste jaren de inmiddels beroemde ‘Quantum Timeline Jumping’ waarmee zij jaarlijks duizenden mensen helpen door middel van webinars en live events.

Roy Martina geeft een presentatie op vrijdag 23 september 2022.

Annemarijn Oosterwelder

Annemarijn Oosterwelder

Zorg

Vanuit haar praktijk ‘Volleven’ helpt Annemarijn Oosterwelder mensen op verschillende gebieden, waaronder mindfulness, emotioneel lichaamswerk, oplossingsgerichte therapie, systemisch werk en cognitieve gedragstherapie.

Annemarijn is de spin in het web als het gaat om het in kaart brengen, opstarten en ondersteunen van zorginitiatieven die al met één of zelfs beide benen in de Nieuwe Wereld staan, ook wel de Holistische Herstel Centra genoemd.

Tijdens haar presentatie zal zij een overzicht geven van de verschillende initiatieven en projecten die er momenteel in Nederland zijn.

Ferdinand van der Neut

Ferdinand van der Neut

Autonomie / Bewustzijn

Ferdinand van der Neut verkocht zijn zeer succesvolle onderneming om de moedige stap te zetten zich over te geven aan hetgeen zich aan zou dienen.

Het project dat Ferdinand uiteindelijk daadwerkelijk heeft gegrepen, is Lumens, met het gelijknamige boek Tijdboek LuMens.

Bij LuMens geloven zij dat ieder mens in vrede, liefde en vreugde wil samenleven met naasten. En dat de globale toename van dualiteit en polarisatie zorgt voor steeds meer strijd en onbalans. Dat hieruit een steeds grotere behoefte aan verandering, eenheid en een nieuwe visie ontstaat.

LuMens, en daarmee Ferdinand, koestert het verlangen om iets positiefs te brengen in de wereld.

Tijdens zijn lezing op vrijdag deelt Ferdinand zijn persoonlijke visie op de huidige tijd, zal hij zijn diepste kern met jullie delen en betreedt hij ook het terrein van de Goddelijke waarden.

Frank Ruesink

Frank Ruesink

Autonomie

Het is Frank’s missie om mensen te helpen in hun eigen creatiekracht te stappen en vanuit vrijheid en autonomie te leven.

Tijdens deze presentatie gaat Frank, aan de hand van praktische voorbeelden, in op praktische acties die jij zelf kan nemen om een meer bezield en vrij leven te leiden binnen dit systeem zoals het niet betalen van boetes, je kinderen zonder problemen uitschrijven uit het schoolsysteem maar ook zes maanden per jaar stoppen met het betalen van je zorgverzekering.

Bovendien krijg je tips voor het creëren van de juiste mindset om tot deze acties te komen.

Pieter van Reeth

Pieter van Reeth

Community

Pieter van Reeth is oprichter van  retraite-centrum InnEssence. Hier worden mensen ondersteund op het levenspad in het herontdekken van hun essentie, de kern van rust die in ieder mens aanwezig is.

Er worden retraites georganiseerd op het gebied van yoga, dans, meditatie, reiki, kunst, ademwerk, zweethut-ceremonies en nog veel meer.

Intussen ontwikkelt InnEssence zich op een organische manier steeds meer tot een Community.

Pieter deelt in een boeiende presentatie zijn persoonlijke visie op de wereld en op de rol die communities kunnen spelen bij het creëren van een mooiere toekomst.

Mike Verest

Mike Verest

Zorg/Gezondheid

Mike Verest is holistisch gezondheidsdeskundige, spreker, reiziger en founder van Leef Bewust Lifestyle. Met de grootste passie in voeding, natuurlijke geneesmiddelen, bio-hacking en ‘het leven van je mooiste leven’, inspireert hij mensen om zelfregie te nemen over hun gezondheid en levensgeluk.

Vanuit Leef Bewust combineert Mike, samen met zijn partner Gretha, graag eeuwenoude bewezen gezondheidstechnieken met moderne wetenschappelijke inzichten om het geheim te ontrafelen van ultieme gezondheid en levensgeluk.

Mike laat je tijdens deze interactieve sessie kennismaken met een aantal van deze uiterst effectieve technieken die onderdeel zijn van het uitgebreide programma van Leef Bewust Lifestyle.

Ad Broere

Ad Broere

Community

Ad Broere is econoom met een geheel eigen visie op economie en geld.

Hij legt de nadruk op de mens en inspireert om door samenwerking een menswaardige samenleving tot ontwikkeling te laten komen.

Hij schreef vijf boeken en heeft een groot aantal publicaties, interviews, lezingen en presentaties op zijn naam staan. 

Ad Broere geeft, samen met zijn collega’s Christel en Ruud, een inkijkje in de organisatie van Mycells en laat daarmee zien hoe ook jij hier onderdeel van kan zijn en de vruchten van kan plukken.

Anna Zeven

Anna Zeven

Community & Zorg

Anna en Mordechaï reisden afgelopen zomer af naar Zuid-Amerika, waar zij een wel heel bijzonder Nieuwe Wereld-project in kaart brachten.

Zij lieten zich enorm inspireren op het gebied van zelfvoorziendenheid, community building en verheffende geestelijke waarden. Ook pasten ze uiterst krachtige zelfgenezingswijzen toe.

Tijdens deze presentatie deelt Anna de belangrijkste constateringen, waarbij jij praktische handvatten krijgt aangereikt die direct toepasbaar zijn in jouw eigen leven.

Mordechaï Krispijn

Mordechaï Krispijn

Autonomie

Mordechaï Krispijn verdiept zich al geruime tijd vanuit verschillende invalshoeken in het veel besproken, enigzins controversiële en wat abstracte onderwerp ‘autonomie’.

Op zaterdag 24 september geeft hij een helder en duidelijk overzicht van de mogelijkheden binnen dit complexe onderwerp.

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman

Bewustzijn

Robert is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu al sinds 2008  traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar vooral ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen.

Op een magische plek in Zuid-Frankrijk, Terra Nova, verzorgt Robert, samen met zijn vrouw, Monique, jaarlijks talloze retraites op het gebied van onder andere stilte, transformatie, leven van prana en yoga. Ook richtte hij de Bridgeman Academy op, waar vele Transformatieve Coaches zijn opgeleid. En natuurlijk is Robert bekend door zijn boeken Lichter Leven en 2044.

Op zaterdagavond 24 september 2022 geeft Robert tijdens ‘In gesprek met Robert Bridgeman’ zijn spirituele kijk op de huidige samenleving.

Ariëtte Love

Ariëtte Love

Bewustzijn

Het is Ariëttes missie om mensen, middels de wijsheid van het Hart, erin te ondersteunen vrij te worden van alles wat onwaar is en beperkend werkt.

Zij stelt vanuit haar organisatie Heartsoulutions oude paradigma’s en conditioneringen aan de kaak en helpt mensen deze in het Licht te zetten, zich eraan te ontworstelen en te ontgroeien.

Middels jarenlange Lichttransmissies en andere (online) diensten heeft zij met vele duizenden mensen over de hele wereld gewerkt. Regelmatig begeleidt ze spirituele verdiepingsreizen naar krachtplekken op onze aardbol, zoals Egypte, Frankrijk/Katharenland, Engeland/Glastonbury.

Zij is zacht als water en een gepassioneerd powerhouse tegelijkertijd.

Ariëtte Love geeft een presentatie op zaterdag 24 september.

Artiesten tijdens
De Onafhankelijkheidsdagen

Martin Oei

Martin Oei (1996) is een jonge pianist die zijn liefde voor pianomuziek wil delen met nieuwe doelgroepen. Zijn lievelingscomponisten zijn Chopin, Liszt, Schubert en Rachmaninov.

Hij speelt graag op historische instrumenten zoals fortepiano’s en Franse vleugels van het merk Erard.

Hij heeft een eigen serie Pianofeesten in het Koninklijk Concertgebouw, waar hij op zijn 16de zijn eerste solo recital gaf.

Martin Oei verzorgt de muzikale omlijsting op vrijdagavond. 

Eline Bierling

Eline Bierling is intuïtief muzikant en dichter.

Met haar Nieuwe Tijds nummers, waarin zij de huidige situatie op poëtische wijze vertaalt, weet zij de harten van mensen te raken.

Degene die weet wat er gaande is, zal zich kunnen zalven door de treffende, hoopgevende teksten, die gekleurd worden door liefdevolle uitnodigingen te verzachten, groeien en bloeien.

Elines muziek verbindt en heelt via klank, woord en helende vibratie.

Op zaterdagavond verzorgt zij de muziek tijdens ‘In gesprek met Robert Bridgeman’.

SCHEMA

VRIJDAG

10:00 uur Welkom

10:15 uur Ferdinand van der Neut – Bewustzijn

10:45 uur Frank Ruesink – Autonomie

11:30 uur Pauze

12:00 uur Pieter van Reeth – Community

12:45 uur Lunch (inbegrepen)

14.15 uur Beehive – Mordechaï Krispijn

15.15 uur Roy Martina – Bewustzijn

16.15 uur Anna Zeven – Community

17:00 uur Afsluiting

18.00 uur Diner (niet inbegrepen)

20.00 uur Avondsessie ‘In gesprek met Maarten Oversier‘ – Muzikale omlijsten met Martin Oei (piano)

21.30 uur Einde

ZATERDAG

10:00 uur Welkom

10:15 uur Annemarijn Oosterwelder – Zorg

11:00 uur Ariëtte Love – Bewustzijn

11.45 uur Pauze

12:15 uur Mordechaï Krispijn – Autonomie

13:00 uur Lunch (inbegrepen)

14:30 uur Open Podium – Anna Zeven

15:30 uur Ad Broere & Christel – Community

16:15 uur Mike Verest – Gezondheid

17:00 uur Afsluiting

18.00 uur Diner (niet inbegrepen)

20.00 uur Avondsessie ‘In gesprek met Robert Bridgeman‘ – Muzikale omlijsting door Eline Bierling

21.30 uur Einde

De Onafhankelijkheidsdagen
Data: vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022
Tijden: 10:00 uur tot 17.00 uur
Diner (max 100 pers): 18:00 tot 20:00 uur
Avondsessie: 20:00 tot 21:30 uur

Replay
Alle lezingen worden voor de bezoekers achteraf gratis online beschikbaar gesteld via de Army of Love Community. 

Locatie:
Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20/22
2636 AX Schipluiden

Tickets
– Dagpas vrijdag – € 65,- (gehele dag inclusief avondprogramma en biologisch dynamische lunch)
– Dagpas zaterdag – € 65,- (gehele dag inclusief avondprogramma en biologisch dynamische lunch)
– Full Pass – € 115,-(twee dagen inclusief avondprogramma en biologisch dynamische lunch)
– Diner – € 26,-