Onafhankelijkheidsdagen

23 & 24 september 2022 – Op Hodenpijl

 

 

Aanmelden

Na het grote succes van de eerste editie van de Onafhankelijkheidsdagen organiseert de Army of Love nu een tweede editie met de thema’s community, autonomie, bewustzijn en zorg. Dit, omdat steeds meer mensen de urgentie voelen het heft in eigen handen te nemen vanwege het tekortschieten van het huidige systeem.

Op 23 en 24 september organiseert Army of Love ‘De Onafhankelijkheidsdagen‘. Een hands on evenement waarbij verschillende sprekers focussen op oplossingen, die ontstaan zijn vanuit hun missie, visie en soms ook zorgen.

TOPICS
– Community
– Autonomie
– Bewustwording
– Zorg

De sprekers gaan in op de verschillende mogelijkheden die bij kunnen dragen aan het creëren van meer autonomie, onafhankelijkheid, de Nieuwe Wereld en een vangnet voor wat mogelijk komen gaat.

Er zijn verrassende pitches en aanstekelijke workshops. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en je aan te sluiten bij interessante projecten. Om dit nóg leuker te maken, gieten wij dit in een wel heel aantrekkelijke vorm.

Community

Steeds meer mensen hebben het verlangen om het stadsleven te verlaten en om, net als vroeger, samen te leven in een gemeenschap.

Ook in Nederland ontstaan steeds meer initiatieven op het gebied van het leven in een community. Zo zijn er mensen die hun huidige grond beschikbaar stellen voor gelijkgestemde zielen om het bouwen van bijvoorbeeld ‘tiny houses’ mogelijk te maken. Weer anderen hebben concrete plannen en zijn op zoek naar voldoende financiële middelen om deze te realiseren.

Het is bekend dat, om een community succesvol te laten functioneren, het vooral ligt in het gelijkgestemde bewustzijn van de groep.

Tijdens de verschillende lezingen wordt ingegaan op een groot aantal facetten van het leven in een community. Ook worden er mogelijkheden besproken waar je bij aan kan sluiten.

Autonomie

Het is een van de meest besproken onderwerpen over de afgelopen twee jaar. 

Autonoom zijn is voor de één de volgende stap naar werkelijke vrijheid, voor de ander is het een creatief proces van bewustwording en oplossingen.

Hoe zit het nu? 

  • Bestaat er inderdaad een geboorte Trust en kan je daar aanspraak op maken?
  • Kan je inderdaad een eigen diplomatiek paspoort (laten) maken en werkt het?
  • Wat is het verschil tussen publiek recht en privaatrecht?
  • Hoe zit dit nu met het maritieme recht?
  • Wat betekent het begrip ‘levend mens’?
  • Kan je echt van je huis een ambassade maken?

Op deze en andere vragen wordt tijdens verschillende lezingen antwoord gegeven.

 

Bewustwording

Als er ooit een kans was om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording dan lijkt dit een mooi moment.

Het zijn bijzondere tijden vol veranderingen en transformaties. En terwijl een ieder geconfronteerd wordt met dezelfde gebeurtenissen, gaat een ieder er op een geheel eigen wijze mee om.

Hoe kan het dat de één zich laat leiden door angst en de ander zich laat leiden door liefde?

Tijdens de lezingen over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling wordt ingegaan op verschillende onderwerpen.

Meer informatie volgt.

 

Zorg

Steeds meer mensen zijn op zoek naar alternatieve manieren voor zorg. 

Terwijl ziekenfondsprijzen blijvend stijgen, lijkt de zorg steeds verder achteruit te gaan. Lange wachttijden in ziekenhuizen, uitgestelde operaties en steeds minder kwalitatieve zorg.

Tijdens De Onafhankelijkheidsdagen komen verschillende zorgprofessionals aan het woord met vernieuwende ideeën en concepten.

Ook maak je kennis met verschillende zorg initiatieven die reeds succesvol zijn gebleken in de praktijk.

 

De Onafhankelijkheidsdagen
Data: vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022
Tijden: 10:00 uur tot 17.00 uur
Diner (max 100 pers): 18:00 tot 20:00 uur

Locatie:
Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20/22
2636 AX Schipluiden

Tickets Early Bird tot 1-9-2022
– Dagpas vrijdag – € 60,-
– Dagpas zaterdag € 60,-
– Full Pass – € 105,-

X
X