Power Circle Holders

 

 

Training Power Circle Holders

Word je er blij van om andere vrouwen blij te zien, krachtig te zien worden en te zien groeien in jouw aanwezigheid? Schenkt het je geluk er voor je medemens, je sisters te zijn?
Is verbinden jouw kwaliteit en passie? En ben jij in staat jezelf werkelijk te dragen?

Start dan je eigen Power Circle! Heb je al een vrouwencirkel, dan wil je misschien het krachtveld sterker maken door die onder de paraplu van de Power Circle te laten vallen.

Op zondag 19 september 2021 is er weer een training voor Power Circle Holders.

Het is namelijk mijn (Anna) diepe wens dat iedere bewuste vrouw van Nederland een Power Circle binnen haar bereik heeft, zodat wij onze wijsheid, kennis en liefde aan elkaar door kunnen geven.

Dus ben jij geïnteresseerd in het opzetten van een vrouwencirkel of heb je er al één maar wil je die onder de paraplu van de Power Circle laten vallen, geef je dan op voor train de trainer-training: ‘Power Cricle Holders’!

Programma
De training bestaat uit twee delen. In de ochtend zullen we vooral onze eigen rol als Holder onderzoeken en de praktische kant behandelen. De middag zal meer in het teken staan van de deelnemers en hoe daarin je positie als Holder in te nemen. In de pauze kunnen we genieten van elkaars vegetarische/vegan lekkernijen tijdens de potluck lunch à la Power Circle.

Locatie
Er is een locatie in Den Haag beschikbaar, maar wij zouden het liefst deze training in het midden van het land aanbieden, zodat de training voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk is. Dus mocht je een geschikte locatie weten, dan houden wij ons warm aanbevolen! Je kan het mailen naar info@armyoflove.nl.

Résumé
♡ Voor wie: Elke vrouw die zelf een Power Circle wil starten.
♡ Wanneer: zaterdag 19-9-2021 van 10:00-17:30 uur. Inloop vanaf 09:45 uur.
♡ Kosten: € 27,- en evt. een vrijwillige donatie.
♡ Meenemen: Vegetarisch/vegan lekkers to share.
♡ Waar: De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Namens het team van de Power Circle Holders

Veel liefs,
Anna Zeven

Wij zetten ons fulltime in met onze trainingen, met onze acties en met het in kaart brengen en het delen van waardevolle initiatieven. 

Steun jij ons werk? Je helpt ons enorm met een bijdrage. Wij zijn ontzettend dankbaar voor elke donatie. 

X