Power Square

(voor mannen)

 

Het is tijd!

Er is ons al eerder gevraagd om, net zoals wij dat voor vrouwen doen, groepen voor mannen te organiseren. Steeds is er aangegeven dat we dit zullen doen als wij het gevoel hebben dat de tijd er klaar voor is. Die tijd is gekomen. 

De huidige tijd vraagt veel van een ieder van ons en nodigt ons tegelijkertijd uit om zowel naar binnen als naar buiten te gaan. Te verbinden met jezelf en om te verbinden met anderen.

Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig. Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. En ja, iedere man heeft zowel een vrouwelijke als mannelijke energie. Het kan enorm waardevol zijn om beiden kanten goed te kennen, te herkennen en deze te omhelzen.

Tijdens deze Power Square wordt je, door middel van verschillende oefeningen, uitgenodigd om zowel jouw vrouwelijke als mannelijke energie te verkennen en om (weer) contact te maken met het mannelijk vuur dat in jouw brandt.

Datum: vrijdag 10 december 2021
Tijden: 14 uur tot 19.00 uur
Indeling:
14 uur tot 17 uur Power Square
17 uur tot 19 uur Potluck (iedereen neemt iets lekkers mee)
Wij zorgen voor de locatie en voor de koffie en thee
Deelname € 47,- per persoon

Lieve groet,

Mordechaï
Army of Love

Mocht je om wat voor reden dan ook financieel niet in staat zijn dit bedrag te betalen, en je wil wel meedoen, neem dan contact op met mordechai@armyoflove.nl