Reken af met de Kou – Challenge

Ondanks de huidige energieprijzen lijkt de gemiddelde Nederlander nog niet helemaal te beseffen wat ons te wachten staat als er niet heel snel wordt ingegrepen op de energierekeningen.

Velen zijn al onaangenaam verrast en hebben met gefronste wenkbrauwen hun vernieuwde energierekening gade geslagen. Wil jij dit deels voorkomen? Doe dan mee met onze nieuwste challenge.

Gedurende deze challenge slaan wij de armen ineen en komen wij gedurende tien keer samen vanaf oktober ’22 t/m maart 23. 

En omdat velen het financieel zwaar hebben, hebben wij ons beste gedaan de kosten zo laag mogelijk te houden. Mensen die een hogere bijdrage willen betalen kunnen dat doen op donatie basis

De uitdaging is om gezamenlijk zo min mogelijk gas en electra te gebruiken waarbij dit ook nog eens een positief effect heeft op onze gezondheid.WAT ONTVANG JE ALS JE MEEDOET MET DE CHALLENGE?

*** Maandag 2 januari 2023 komen wij weer online bij elkaar. Je ontvangt daar een groot aantal tips over verschillende manieren waarop je jouw rekening deze winter zo laag mogelijk houdt.

Misschien heb je het al gehoord maar Anna heeft al jaren een energierekening van maximaal € 15,- per maand. En ok, ze woont in een klein appartement, maar toch… ze doet iets waar jij misschien baat bij kan hebben. En of je nou klein woont of groot, het werkt.

*** Je krijgt ook toegang tot de uitgebreide presentatie van Anna en Mordechai met heel veel praktische tips.

*** Hierna komen wij gedurende de komende maanden t/m maart 2023 nog een aantal keer bij elkaar om ervaringen met elkaar te delen, elkaar een hart onder de riem te steken en om van elkaar te leren.

*** Je krijgt toegang tot de online community waar je alle replays kan bekijken. Op die manier hoef je niets te missen voor het geval je een keer niet bij de online samenkomst kan zijn. 

*** Je ontvangt toegang tot de groep binnen de online community zodat je kan verbinden met gelijk gestemden. 

*** De online community kan ook worden bekeken met een gratis app zodat je 24/7 vanaf waar en wanneer je maar wilt de trainingen kan bekijken. 

Webinar: Reken af met kou challenge
Datum: maandag 2 januari 2023
Tijden: 20.00 tot 21.00

 Met liefdevolle groet,


Mordechaï Krispijn & Anna Zeven
Army of Love