‘De mails met ozonproducten vliegen me om de oren. Maar waar zijn de oude sympathieke altruïstische Mordechaï en Anna gebleven…? Wat is er gebeurd met die vrijheidsstrijders van het eerste uur?!’

Ik hoor het sommigen denken. In deze blog leg ik uit hoe het voor mij zit.

We dachten met z’n allen voor dezelfde vrijheid te strijden, maar…

Vrijheid is best een complex iets.

Wat het voor de één is, hoeft het voor de ander totaal niet te zijn en andersom.

De één is blij als ‘ie met rust wordt gelaten met z’n pul bier, een voetbalwedstrijd en lekker hard zijn/haar lievelingsmuziek kan draaien, de hele dag, mét de ramen open, terwijl de ander gelukkig wordt van de mogelijkheid ongestraft wild te gaan plukken en de oogst in alle rust thuis te verwerken met het gefluit van vogels op de achtergrond.

Dat kan nog weleens wrijving geven. Zeker als je naast elkaar woont…

Op demonstraties spraken wij met ontzettend veel mensen en zijn bij ons alle vormen van vrijheid de revue gepasseerd. Dat nodigde ons uit de reis naar binnen te maken: Wat is vrijheid voor ons….?

Is dat ongestoord kunnen doen wat je zelf wilt? Is dat in afstemming zoveel mogelijk kunnen doen wat je zelf wilt? Of ligt het nog iets anders…?

We ontdekten dat zelfs voor ons beiden vrijheid net iets anders betekent. Maar vooral de manier waarop we vrijheid trachten te bereiken verschilt: wel of niet strijden en wat is dan strijden?

Ik, Anna, schrijf deze blog dan ook geheel vanuit mezelf. Mordechaï zal in één van de volgende blogs zijn licht hierop laten schijnen.

Waar ik voorheen op het Malieveld stond – en daarmee eerder de uiterlijke vrijheid hoopte af te dwingen – kies ik steeds meer voor de vrijheid van binnenuit.

Dat betekent voor mij zowel het innerlijk pad bewandelen en dus ongeacht de externe omstandigheden je volledig vrij voelen (Jezus hing aan het kruis en was vrijer dan wie dan ook, Gandhi voelde zoveel innerlijke vrijheid dat hij geweld niet de rug, maar de wang toe kon keren, Nelson Mandela had er vrede mee levenslang opgesloten te worden teneinde zijn volk te bevrijden enz.), als het meer materiële pad bewandelen en je onafhankelijker van het systeem opstellen. Het systeem is immers niet zo stabiel gebleken als we met collectief jarenlang hebben gedacht.

Dat laatste – onafhankelijker worden van het systeem – zie je terug in de ozonproducten.

“Hoe dan?”, vraag je je misschien af, “Wat hebben die producten met vrijheid te maken…?”

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd voor een blad. Haar vragen leidden mij tot een 3-stappenplan om jezelf te bevrijden. Onafhankelijker te worden, zelfredzamer en daarmee krachtiger, veerkrachtiger en vrijer.

Die stappen bestaan uit zelfredzaamheid op de volgende gebieden:

  1. Fysieke vrijheid
  2. Financiële vrijheid
  3. Geestelijke vrijheid

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat wanneer je je bevrijdt op deze vlakken, je geen angst meer hoeft te kennen, geen onzekerheid, geen bedrukking, benauwdheid en ga zo maar door. Dat licht ik graag toe op de Bevrijdingscursus.

Je zult je na het bevrijden op die drie vlakken vrij, licht, onbevreesd, liefdevol, krachtig en evenwichtig voelen.

Momenteel zijn wij deze Bevrijdingscursus aan het uitwerken om bovenstaande met jullie te delen, zodat we die onvoorstelbare vrijheid gezamenlijk kunnen bereiken. In een volgende blog zal ik hier dieper op ingaan.

Maar wat is dan de link met de ozonproducten?

De ozonproducten vallen zowel onder het kopje Fysieke vrijheid als Financiële vrijheid.

Fysiek, omdat deze producten niet alleen geen schade aanrichten aan je gezondheid (wat verzorgingsproducten > chemische toevoegingen of medicatie doorgaans wel doen > bijwerkingen), maar vaker zelfs juist een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid!

En financieel, omdat je bij een goede gezondheid niet/minder afhankelijk bent van het zorgstelsel en zelf minder vaak kosten hoeft te maken om beter te worden. Je wordt immers niet meer/minder vaak of minder ernstig ziek.

Het is eigenlijk heel simpel.

“En verdienen jullie dan veel aan die producten, want ze zijn zooo duur…!!” Ook dit antwoord is heel simpel: Nee. De marges zijn dusdanig laag dat je het op dit moment meer liefdadigheid mag noemen dan iets anders.

En tegelijkertijd willen mijn kinderen ook graag met een gevulde maag naar school en voorkomen wij graag dat we dakloos worden.

Per saldo doen wij dit puur uit overtuiging dat de producten jou zullen helpen. Je zullen bevrijden, je je beter zullen laten voelen. Omdat we echt geloven (en uit eigen ervaring weten) dat ze werken.

En uiteindelijk tot meer innerlijke én uiterlijke vrijheid zullen leiden.

We hebben inmiddels indrukwekkende verhalen gehoord van mensen die ernstig bedrukt waren door hun fysieke gezondheid en door het gebruik van de producten grote, bevrijdende stappen zetten en zichzelf uit hun benarde situatie werken. Hier zullen we t.z.t. ook meer over delen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Bevrijdingscursus? Dan kan je vast een kijkje nemen op ….. Of wil je meer weten over de bevrijdende producten, kijk dan hier.

Heb je zelf nog bevrijdingstips, laat ze hieronder achter!

Dus zijn wij commercieel geworden? Niet direct. Strijden we nog? Ja en nee. Voor mij is het allang niet meer het feitelijke strijden in de fysieke wereld, het is veel meer het opbouwen van iets nieuws, groots waardoor we onoverwinnelijk worden. Vooral innerlijk.

Hoe krijg je het grootste huis? Door het huis van de ander af te breken? Of door zelf een groot/groter huis te bouwen? En de grootte van het huis staat in dit geval voor de grootsheid van jouw innerlijk licht, niet voor ego strelende ijdelheden of hebberigheden.

Innerlijke vrijheid leidt uiteindelijk altijd tot uiterlijke vrijheid – los van commercie. En je hebt zelf het heft in handen!

Heb je interesse om tijdens drie live dagen de Bevrijdingscursus te volgen? Klik dan HIER