Vorig jaar verraste mijn lieve Mordechaï me zo rond Kerst met een bijzonder cadeau. Dat heeft nogal wat teweeggebracht. Lees maar mee!

Het was tweede kerstdag en we zaten knus en koud (ja, inderdaad we stookten ook toen niet – zie onze Reken af met Kou challenge) rond de kerstboom na een heerlijk kerstdiner. Wij, de meiden en ik, zijn gewend Kerst te vieren zonder cadeautjes. Gewoon fijn samenzijn en stilstaan bij de verbinding en de diepere betekenis van de dingen.

Voor Mordechaï was het juist gewoon dat er wel cadeautjes werden gegeven. En zo prijkten er een aantal mooi kerstig verpakte pakjes onder de kerstboom, waar iedereen blij van werd.

Voor mij zat daar een heel klein pakje tussen. Omdat ik het altijd leuk vind om te raden wat het is voordat ik het openmaak, onderzocht ik het aandachtig. Het voelde wat zwaar, koud en erg hard. Ik had geen idee wat hij me zou kunnen geven wat aan deze omschrijving voldeed en maakte het nieuwsgierig open.

Het betrof een klein donkerblauw flesje met een gouden dopje erop. Het zag er prachtig uit. Ik maakte het open en er zat een heerlijk geurende olie in. Schoonheidsolie stond erop. Nou, dat belooft wat…

De volgende ochtend opende ik het flesje en de aangename geur streelde weer mijn neusvleugels. Met het gouden dopje waar een pipetje aan zit, bracht ik voorzichtig wat druppeltjes aan op de aandachtsgebieden (lees: rimpels).

Het voelde heel fijn, licht, ademend en verzorgend. De fijne geur bleef de hele dag bij me. Sindsdien breng ik iedere ochtend zorgvuldig wat van dit mooie goedje aan.

Na drie dagen belde de vader van de meiden aan. Ik deed de deur open en stond nog half achter de deur. Hij begroette eerst uitvoerig de hond en keek uiteindelijk op om ook mij te begroeten. En toen gebeurde er iets vreemds…

Maar voordat ik ga vertellen wat er gebeurde, moeten jullie eerst weten dat deze man doorgaans vrij introvert is, wat terughoudend met complimenten, echt wel enthousiast kan zijn, maar dat niet altijd direct laat merken. Zeg maar gerust: wat gematigd in zijn reacties.

Ok, zijn jullie er klaar voor?

Hij keek dus naar me op om me te gaan begroeten. Maar er gebeurde iets anders.  

Zijn ogen werden groot, z’n lichaam groeide een paar centimeter, hij helde – nog altijd zonder woorden – licht achterover, maakte van schrik een sprong naar achteren en riep geschrokken uit: “Wat zie jij er jong uit!”

Dit had hij nog nooit tegen me gezegd. En zeker niet zo spontaan. Hij kent mij natuurlijk door en door. We zien elkaar vaak: we wonen bij elkaar om de hoek en onze kinderen zijn vrijjong.

“Dank je...”, kon ik na een tijdje uitbrengen, want ik was door zijn reactie minstens zo beduusd als hijzelf. Toen we eenmaal bekomen waren van de schrik, vertelde ik dat ik een nieuwe gezichtsolie had sinds een paar dagen. Hij zei: “Wow, dat is dan wel echt wonderolie!”

En ik moet zeggen: na alle intense avonturen die we de afgelopen drie jaar hebben beleefd, begon ik dat wel te zien in mijn gezicht. De ervaringen stonden bijvoorbeeld steeds dieper afgetekend in het gebied tussen mijn wenkbrauwen. Daar is nu geen spoor meer van te bekennen.

Mordechaï hoorde dit en riep uit: “Dat wil ik ook!!”

Zonder dat ik het wist, begon hij gelijk te smeren. Maar de eerstvolgende keer dat we elkaar zagen, viel het me direct op. Hij had zich al even niet geschoren, dus hij had een beetje een baardje. En zoals jullie weten, is dat inmiddels een beetje een grijs baardje. Dat heel goed matcht met zijn grijze lokken. 😉

Maar tussen die grijze haren zag ik een strakgetrokken huidje bij zijn voorhoofd. En ik begon te lachen: “Je ziet eruit als een veel te jonge Nep Sinterklaas!”

Grijze oude mannenlokken met daartussen een jongemannenkop van nog geen 30!

Lichte kortsluiting in mijn bovenkamer…

Even later kwam er een vriendin spontaan bij me logeren. Ze had stiekem wat van het flesje gebruikt. Toen we elkaar erna goedenacht wensten, merkte ik iets op wat ik niet kon thuisbrengen. Ze leek een glow over haar gezicht te hebben en vroeg haar wat het zou kunnen zijn.

Ze biechtte op dat ze flesje wonderolie had zien staan en het niet had kunnen laten er wat van te gebruiken. Ze zag er daadwerkelijk jonger en levendiger uit. Heel bijzonder…

Deze olie blijft mij werkelijk verrassen. Net als de andere overigens.  

Het is zo dankbaar en mooi om met deze producten te mogen werken. Mensen gelukkiger, mooier, energieker en zelfverzekerder te zien worden.

Het ontroert me als ik dit schrijf… Ja, dankbaar is het juist woord. En vervullend…

Wat maakt deze Beauty Oil dan zo bijzonder?

Als een stralende, gezonde en jeugdige huid voor jou belangrijk is, dan is onze schoonheidsbevorderende en anti-verouderende gezichtsolie met geactiveerde zuurstof de ideale keus.

Deze beauty olie bevat alleen de meest voedzame botanische en essentiële/etherische oliën, zoals arganolie, arnicaolie, avocado-olie, borage-olie, jojoba-olie, wortelzaadolie, sandelhoutolie, frankinsenceolie. En dat is nog maar een klein deel van de maar liefst 23 verschillende soorten olie.

De olie is daadwerkelijk met de grootste zorg samengesteld. Zorgvuldig gekozen vanwege hun vitamines en anti-verouderings-, antimicrobiële, verstevigende en hydraterende eigenschappen.

En je zal je misschien afvragen: “Waar blijft ozon in dit hele verhaal…?” Nou, daar komt ‘ie, hoor!

Aan de jojoba-olie is geactiveerde zuurstof (ozon) toegevoegd. De combinatie met ozon zuivert, regenereert en herstelt de huid. De soepelheid van je huid en daarmee je uitstraling zullen verbeteren. Denk even aan die glow!

De geozoniseerde jojoba-olie wordt gemakkelijk opgenomen en is ideaal voor het reguleren en balanceren van het vetgehalte van de huid. Natuurlijke fungicide en antibacteriële eigenschappen helpen de voortplantingscyclus van veel bacteriën en bepaalde schimmels te voorkomen, waardoor acne of cysteuze puistjes onder controle kunnen worden gehouden.

Deze combinatie van al deze hoogwaardige ingrediënten zorgt voor een perfecte harmonie tussen je huid en de olie, waardoor het toepasbaar is op alle huidtypes.

Omdat er geen vulstoffen of additieven aan toegevoegd zijn, kan je er gerust op zijn dat je een volledig onschadelijk en natuurlijk product gebruikt.

Uiteraard bevat deze Beauty Oil GEEN kunstmatige parfums, petroleum derivaten (ook wel aangeduid met aardolie-ingrediënten of minerale oliën), siliconen of parabenen. Het is veganistisch, cruelty free (wreedheidvrij) en dierproefvrij.

Nog even dit…

Nee, zo’n flesje is niet goedkoop. Zelf had ik nooit gedacht dat ik ooit zo’n bedrag uit zou geven aan zoiets. Maar ik gebruik zo’n twee flesjes per jaar en dan hou ik me niet in qua verbruik. Dat is voor velen best te doen.

De slogan “Omdat je het waard bent!” galmt nu door mijn hoofd. Een vriendin zei laatst, nadat ze best een tijd in de put had gezeten: “En weet je… ik heb gewoon een gezichtscrème gekocht voor 100,-. Kan mij het schelen, ik ben dat gewoon waard!”

Aanvankelijk kon ik me dat niet voorstellen, maar ik ben het inmiddels helemaal met haar eens. Ik ben het waard. Jij bent het waard. Wij zijn het waard. Om goed voor onszelf te zorgen. Van binnen en van buiten.

Dus wil je jezelf, je vriendin, vrouw, partner of wie dan ook echt verrassen met Sinterklaas of Kerst, dan wens ik je dit wonderschone blauwe flesje inclusief gouden dopje met wonderolie, de Beauty Oil, toe…

Nieuwsgierig geworden? Ga dan hier naar de Beauty Oil.

Wil je precies weten wat er in deze olie zit, kijk dan even hier..

En heb je al ervaringen met de olie, laat het ons dan weten in een reactie.

Geniet van een stralende huid met de feestdagen en erna!

Lieve groet,

Anna